Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Bastos için teklif yapıldı! Fenerbahçe'de stoper transferinde sıcak gelişme! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Transfere hızlı bir giriş yapan ve kadrosunu Caner Erkin, Gökhan Gönül, Filip Novak ve Mert Hakan Yandaş'la güçlendiren Fenerbahçe iç transferden sonra rotasını dış transfere çevirdi.

        2

        Savunma hattına takviyeler yapmak isteyen sarı-lacivertli kulübün idarecileri dört bir koldan girişimlere başladı.

        3

        Serie A ekiplerinden Lazio'ya gitmesi an meselesi olan ve 16+2 milyon Euro'luk anlaşma sağlandığı belirtilen Muric'in transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı.

        7

        MALANG SARR KARAR İÇİN ACELE ETMİYOR

        Altyapısından yetiştiği Nice ile sözleşmesi sona eren ve bonservisini eline alan Malang Sarr da Fenerbahçe'nin liste başı isimlerinden biri.

        8

        21 yaşındaki Fransız stoperle bir süredir görüşen sarı-lacivertli kurmaylar tekliflerini iletti.

        9

        Avrupa'nın birçok önemli kulübünden teklifler alan Sarr ise kararını vermek için acele etmeyeceğini ve ağustos ayının sonuna kadar beklemeyi düşündüğünü iletti.

        10

        Estadio Deportivo'nun haberine göre Real Betis Teknik Direktörü Manuel Pellegrini, Sarr'ın alınmasını ısrarla isterken İspanyol ekibi de bu transfer için devreye girdi.

        11

        Genç futbolcunun önümüzdeki yıllarda büyük bir bonservis bedeli kazandırabileceğini düşünen Fenerbahçe ise Sarr için kısa bir süre beklemeyi planlıyor.

        12

        Transferi erken bitirmek isteyen Fenerbahçe cephesi ise futbolcu ve menajerine karar için bir süre verirken olumlu sonuç çıkmaması durumunda alternatiflere yöneliceğini iletti.

        13

        LEMOS BEKLEMEDE

        Stoper tandemine iki transfer yapmak isteyen Fenerbahçe'nin gündemindeki diğer isim ise Mauricio Lemos.

        14

        Bonservisi Las Palmas'ta bulunan Uruguaylı savunmacı için bir süredir pazarlıklar sürdüren Fenerbahçeli yöneticiler, mutlu sona yaklaştı.

        15

        Las Palmas'ın başkanı Angel Ramirez Alonso da geçen gün bir açıklama yaparak "Fenerbahçe ile Mauricio Lemos’un transferi konusunda prensipte anlaştık. Tamamen sonuçlanmasını bekliyoruz. Umarım bu hafta içinde tamamen sonuçlanır” demişti.

        16

        Fenerbahçe'nin Lemos'u Bastos ve Malang Sarr için beklettiği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ