Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Son dakika transfer haberi! Napoli, Eljif Elmas'tan sonra iki genç yıldızın peşinde! Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Eljif Elmas'ı 16 milyon Euro bedelle Napoli'ye satan Fenerbahçe'de önümüzdeki süreçte de benzer satışlar yaşanabilir.

        2

        Habertürk Spor'dan Ahmet Selim Kul'un haberine göre Makedon yıldızı kadrosuna katan İtalyan ekibi, Kanarya'nın diğer gençlerini de gözüne kestirdi.

        3

        Napoli'nin Oğuz Kağan Güçtekin ve Ömer Faruk Beyaz'ı da takibe aldığı öğrenildi.

        4

        Vedat Muriç transferinde anlaşma gereği Çaykur Rizespor'a kiralanan Oğuz Kaan, sarı-lacivertli formayla ciddi süre bulan gençlerin başında geliyor.

        5

        2017'de İngiliz ekiplerinden Fulham'ın 3 milyon Sterlin, Manchester City'nin ise 5 milyon Euro önerdiği 20 yaşındaki futbolcunun daha büyük potansiyele sahip olduğu düşünülerek bu teklifler reddedilmişti.

        6

        Ömer Faruk'u takip edenler arasında ise Alman devi Bayern Münih'in olduğu belirtiliyor.

        7

        İki oyuncunun menajeri de yapılan sözleşmelere çıkış maddesi koydurmak istese de yönetim bunu engellemişti. Oğuz Kağan ile 2017'de 3 yıllık sözleşme yapılırken bu kontrat 2018'de 2022'ye kadar uzatılmıştı.

        8

        Böylelikle genç yıldızların düşük fiyatlarla elden kaçması engellenirken Eljif Elmas'ta olduğu gibi yüksek satışların önünün açılması hedeflendi.

        9

        Sarı-lacivertliler, bu sezon Çaykur Rizespor'da daha fazla süre alması beklenen Oğuz Kağan ile Ömer Faruk'tan yeni Eljif Elmas'ları yaratmayı hedeflerken bu konunun üzerine titizlikle eğiliyor. İki genç ismin transferleri konusunda önümüzdeki dönemde ciddi gelişmeler yaşanabilir.

        10

        M'VILA ZORA GİRDİ

        Eljif'ten gelen 16 milyon Euro sonrası transfer çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe için Yann M'Vila konusunda ise hareketli saatler yaşanıyor.

        11

        Yıldız futbolcunun takımı St. Etienne'in iki oyuncusunu satmasının ardından M'Vila için tok satıcıyı oynadığı bonservis konusunda indirim yapmadığı öğrenildi.

        12

        Sportif direktör Damien Comolli'nin temaslara devam ettiği belirtilirken ön libero için diğer alternatiflerin de devreye sokulduğu bildirildi.

        13

        Kanarya'nın bu bağlamda Sevilla'da forma giyen Ibrahim Amadou için İspanyol ekibinden fiyat aldığı kaydedildi.

        14

        Kiralık formülü üzerinde çalışan sarı-lacivertliler, Sevilla'nın zorunlu satın alma opsiyonu konusunda verdiği yüksek fiyatı aşağılara çekmesi halinde imzayı attırmayı planlıyor.

        15

        Fenerbahçe'nin ön libero için listesindeki bir diğer isim ise Luiz Gustavo...

        16

        Marsilya forması giyen 32 yaşındaki futbolcu için de Comolli, Fransa'da görüşmelerini sürdürüyor.

        17

        ZAJC PİYANGOSU!

        Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonun devre arasında kadrosuna kattığı Miha Zajc için sürpriz bir teklif geldiği öne sürüldü.

        18

        Rus basınında çıkan haberlere göre Sloven orta sahaya Krasnodar'ın kancayı taktığı ve konuşulan rakamın 8 milyon Euro civarında olduğu kaydedildi.

        19

        İtalya Serie A ekibi Empoli'den 3.5 milyon Euro'ya alınan Zajc için sarı-lacivertlilerin 10 milyon Euro fiyat biçtiği belirtilirken 8 milyon Euro'luk teklife de "Hayır" denilemeyeceği bildirildi.

        20

        KJAER BOMBASI

        Fenerbahçe'nin stoper için listesinde bulunan isimlerden olan eski yıldızı Simon Kjaer ile her konuda anlaştığı öne sürüldü.

        21

        Akşam'daki habere göre Sevilla ile "mecburi satın alma opsiyonlu" kiralık formülünde anlaşan sarı-lacivertliler, önümüzdeki günlerde transferi resmen açıklamayı planlıyor.

        22

        30 yaşındaki stoper, 2017'de 12.5 milyon Euro'ya Sevilla'ya transfer olmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ