Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri | Szalai, Ozan, Samatta, Muriç... - Futbol Haberleri
        1

        Fenerbahçe'ye devre arasında katılan Attila Szalai'nin talipleri artıyor... Leicester ve West Ham'ın ardından şimdi de İspanyol devi Sevilla, Macar stoperi gündemine aldı.

        2

        Fichajes.net'te yer alan habere göre; Sevilla, takımdan ayrılacak olan Kounde'nin yerine üç aday belirledi. O isimlerden biri de Szalai. Sevilla'nın gündemindeki diğer stoperler ise; Saliba ile Bade...

        3

        Haberde, transfer listesinin ilk sırasında Szalai'nin olduğu belirtilirken, Macar stoperin değerinin artmaya devam ettiği vurgulandı.

        4

        25 MİLYON EURO

        Szalai için Fenerbahçe'nin 25 milyon euro bonservis bedeli istediği ve Sarı-Lacivertli kulübün bu paranın altından bir miktara 23 yaşındaki oyuncuyu bırakmayacağı bilgisi verildi.

        5

        Sevilla, bu transferde ciddi olsa da Fenerbahçe, istenilen bonservis verilmemesi halinde genç stoperini bırakmayacak.

        6

        OZAN TUFANI

        İngiliz ekibi Crystal Palace, Fenerbahçe'nin Milli yıldızı Ozan Tufan için gözünü karattı.

        7

        2018'de Ozan'ın transferinden son anda vazgeçen Crystal'ın bu sefer serbest kalma bedeli olan 20 milyon Euro'yu ödeyerek oyuncuyu kadrosuna katmakta kararlı olduğu öğrenildi.

        8

        Fenerbahçe, Ozan'ı Euro 2020 vitrini sonrası değerlendirmek istese de İngiliz ekibi, işi bir an önce bitirmek için çabalıyor.

        9

        GOLCÜ HAREKATI

        Fenerbahçe, son yıllarda yaşanan golcü krizine kesin bir nokta koymak için kolları sıvadı. Samatta, Cisse ve Thiam'la yolları ayıracak olan Fenerbahçe bu mevki için birbirinden farklı özellikleri olan iki yıldız transferi planlıyor.

        10

        Premier Lig'den çok sayıda isim için temaslar yapılırken, Vedat Muriç'in de kiralık olarak geri alınması gündemde.

        11

        SAMATTA'YA KULÜP ARANIYOR

        Club Brugge ve Samatta'nın eski takımı Genk'in deneyimli golcüyle ilgilendiği iddia edildi. Fenerbahçe, 4 milyon euro ve üzerinde gelecek teklifleri reddetmeyecek.

        12

        GUSTAVO'YA MARSİLYA TALİP

        Luiz Gustavo'ya eski kulübü Marsilya talip oldu. Fransız kulübünün, 2 yıl daha sözleşmesi bulunan 34 yaşındaki futbolcu için bonservis bedeli ödemek istemediği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ