Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Joaozinho için harekete geçti! - Fenerbahçe Haberleri

        Süper Lig'de beklentilerin uzağında geçen bir sezonu geride bırakan Fenerbahçe, gelecek yıl iddialı bir kadro oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Maddi anlamda ayağını yorganına göre uzatması gereken sarı-lacivertliler, bu nedenle bonservisi uygun ya da elinde olan oyuncularayönelirken başkan Ali Koç ve kurmayları, sol kanat için listeye bir ismi daha ekledi.

        Habertürk Spor'dan Ahmet Selim Kul'un haberine göre Rusya'da Dinamo Moskova forması giyen Joaozinho'yu radarına alan sarı-lacivertliler, oyuncu ile kurduğu ilk temaslarda önemli aşama kaydetti. Moskova temsilcisi ile sözleşmesi bu sezonun sonunda bitecek olan 30 yaşındaki futbolcunun, kulübünden gelen kontrat uzatma önerisini reddettiği belirtilirken Kanarya'nın teklifinisıcak baktığı ifade edildi.

        Sol kanadın yanı sıra sağ kanat ve 10 numara bölgesinde de forma giyen Joaozinho, bu sezon çıktığı 28 maçta 3 gol ve 8 asistlik katkı verdi. 2010-2018 arası Krasnodar'da forma giyen tecrübeli futbolcu, bu sezonun başında bedelsiz olarak dinamo Moskova'nın yolunu tutmuştu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ