Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin santrfor harekatı! Fenerbahçe'nin transfer listesi... - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Geçen sezon Çaykur Rizespor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan ve gösterdiği performansla değerini katlayan Vedat Muric, Lazio'yla anlaştı. İtalyan ekibi ufak pürüzleri giderdikten sonra Kosovalı yıldızın transferini açıklamaya hazırlanırken Fenerbahçe de santrfor harekatına başladı.

        2

        Teknik direktör Erol Bulut, Muric satılsa da satılmasa da bir santrfor alınmasını yönetimden talep ederken listesini de idarecilere sundu. Fenerbahçeli kurmaylar da harekete geçti. İşte sarı-lacivertlilerin santrfor harekatı!

        3

        LOIC REMY

        Fenerbahçe'nin gündemindeki ilk sırada Loic Remy yer alıyor. Son olarak Lille formasını terleten Fransız yıldızın menajeri geçen günlerde İstanbul'a geldi.

        10

        FEDOR SMOLOV

        Rusya ekiplerirnden Lokomotiv Moskova'da forma giyen Fedor Smolov da Fenerbahçe'nin santrfor adayları arasında bulunuyor.

        11

        Geçen sezonu Celta Vigo'da kiralık geçiren ve ülkesine dönen Smolov, geçen günlerde yaptığı açıklamada "Fenerbahçe'yle anlaştığım iddiaları doğru değil" demişti.

        12

        Sarı-lacivertliler, kulübüyle iki yıl daha sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki golcüyü satın alma opsiyonuyla kiralamayı düşünüyor.

        13

        GEORGE PUSCAS

        İngiltere basınında çıkan haberlere göre Fenerbahçe, geçen sezon Reading'e transfer olan George Puscas'ı da listeye yazdı.

        14

        Sarı-lacivertlilerin 24 yaşındaki golcüyü mali şartların uygun düzeye inmesi durumunda renklerine bağlamak istediği belirtildi.

        15

        PAPISS CISSE

        Fenerbahçe, Alanyaspor'la olan sözleşmesi sona eren Papiss Cisse'yi de gündeminden çıkarmış değil. İngiltere'den ilgili bulunan 35 yaşındaki futbolcunun Ada olmaması durumunda İstanbul'a gelmek istediği belirtildi.

        16

        Erol Bulut'un Alanyaspor'dan öğrencisi olan Cisse'nin transferini talep ettiği öğrenildi. 2018'de Alanyaspor'a transfer olan Cisse, Süper Lig'de 58 maçta 38 gol kaydetti.

        17

        MARKO LIVAJA

        Yunanistan Ligi'ni yakından takip eden Erol Bulut'un yönetime sunduğu isimlerden biri de Marko Livaja...

        18

        AEK'in 2017-18'de kadrosuna bağladığı ve 26 yaşındaki golcü için girişimlerin yapıldığı ancak AEK'in bonservis talebi nedeniyle bu transferde şimdilik beklemeye geçildiği öğrenildi.

        19

        AEK ile 1 yıllık sözleşmesi daha bulunan Livaja'nın İstanbul'a gelmeye sıcak baktığı da belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ