Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Fransa'dan Falcao müjdesi - Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'ın Radamel Falcao transferini resmen açıklaması için geri sayım sürüyor...

        2

        Monaco'nun Falcao'nun yerini doldurmadan oyuncuyu bırakmamak istemesi transferin açıklanmasını geciktirdi.

        3

        Transferin önündeki bu engel de kalkmak üzere... Monaco, Radamel Falcao'nun yerini Sevilla'nın golcüsü Wissam Ben Yedder ile dolduruyor.

        7

        Ben Yedder'in kırmızı-beyazlı formayı giymesinin ardından Falcao'nun resmen Aslan olması bekleniyor.

        8

        "GALATASARAY'DAN TEKLİF VAR"

        Luzern'de forma giyen forvet oyuncusu Blessing Eleke'nin menajeri, Galatasaray'ın genç isimle ilgilendiği söyledi.

        9

        23 yaşındaki futbolcunun menajeri Makinwa, "Masada birkaç teklif var. Galatasaray, Gent, Brescia ve Birmingham onu istiyor. Ancak öncelikle kulübü Luzern ile masaya oturmalılar" ifadelerini kullandı.

        10

        Piyasa değeri 4 milyon Euro olarak gösterilen Nijeryalı futbolcu, geçen sezon 32 maçta 13 gol ve 5 asistle oynadı. Eleke bu sezon ise 6 maçta görev alırken 1 kez fileleri havalandırdı.

        11

        DIAGNE SIKINTISI

        İngiltere'de transferin kapanmasıyla Aston Villa'ya gitme şansı kalmayan Mbaye Diagne için en uygun rota, Suudi Arabistan olarak görünüyor. Ancak Senegalli golcünün kendisiyle ilgilenen kulüplere sunduğu ağır şartlar, transferin gerçekleşme sürecini uzatıyor.

        12

        Galatasaray Yönetimi, sürekli olarak tecrübeli futbolcunun menajeriyle temas halinde ve anlaşma yapması konusunda ısrar ediyor.

        13

        Galatasaray'dan yıllık 2.5 milyon euro kazanan Diagne, Katar ve Suudi Arabistan'a gitmek için 4.5 milyon euro maaş talep ediyor. Daha az bir paraya gitmeyeceğini belirten golcü futbolcunun tavrı ise Galatasaray yönetimini zorluyor.

        14

        BİR KOLOMBİYALI DAHA GELİYOR

        Galatasaray'ın ön libero transferinde gündemdeki isim Gustavo Cuellar. Brezilya ekibi Flamengo'da forma giyen yıldız oyuncu için kulübü kapıyı 10 milyon Euro'dan açmıştı.

        15

        Sarı-kırmızılılar ise 3.5 milyon Euro'ya kadar çıkarken görüşmeler de durma noktasına gelmişti. Ancak Cuellar'ın Galatasaray'da oynamak istediğini belirtmesi sonrası Brezilya ekibinin tavrının da değiştiği kaydedildi.

        16

        Kolombiyalı orta sahanın vatandaşı Falcao ile Galatasaray'da oynamak istediği ve ayrılmak istediğini kulübüne aktardığı belirtildi.

        17

        Flamengo'nun 5 milyon Euro'ya kadar indiği belirtilirken iki tarafın orta noktada buluşmasının yakın olduğu kaydedildi.

        18

        MEHMET ÖZCAN KAPIŞMASINDA ASLAN ÖNDE

        Galatasaray bir yandan yurt dışında çalışmalarını sürdürürken bir yandan da yurt içinde yıldız adaylarını kıskaca aldı.

        19

        Sarı kırmızılılar, Beşiktaş, Medipol Başakşehir, Olympiakos ve Trabzonspor'un da transfer listesine giren 20 yaşındaki ön libero Mehmet Özcan ile büyük oranda anlaşmaya vardı. Galatasaraylı yöneticilerle, Eskişehir yetkililerinin bayramdan sonra bir araya gelip transferi sonuçlandırması bekleniyor.

        20

        Mehmet Özcan'ın Es-Es ile sözleşmesi 2021 yılında sona eriyor. Olympiakos Sportif Direktörü Karembeu, geçtiğimiz günlerde genç futbolcu ile ilgilendiklerini söylemişti. Eskişehirspor'un transfer için 1 milyon euro talep ettiği belirtiliyordu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ