Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da son dakika TRANSFER heyecanı! Diagne ve Falcao... - Galatasaray Haberleri
        1

        Derbi mağlubiyetiyle morallerin bozulduğu Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor! Kolombiya'nın en büyük kulüplerinden olan Millonarios'un sahibi Gustavo Serpa, Radamel Falcao'yu transfer etmenin hayallerini süslediğini belirtti.

        2

        Hedefinin Millonarios ile Copa Libertadores kaldırmak olduğunu söyleyen Gustavo Serpa, Caracol Radio'ya yaptığı açıklamada, "Her gün Radamel Falcao'nun Millonarios forması giydiğini hayal ediyorum. Falcao'yla daha önce bir kez görüşme fırsatım oldu. Bu transfer sadece ona ve istediği şeye bağlı." dedi.

        3

        Sporx'in aktardığına göre Gustavo Serpa, "Millonarios gibi büyük kulüpler, taraftarların arzu ettiği isimleri getirmek isterler. Taraftarın isteklerini her zaman göz önünde bulundururum. Fredy Guarin ve Fernando Uribe gibi transferler ile hedefimizin ne kadar büyük olduğunu gösterdik." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

        4

        Kolombiya'da 15 lig şampiyonluğu bulunan Millonarios, son olarak 2017 yılında bu kupayı kaldırmayı başardı. Radamel Falcao ise 15 yaşında ayrıldığı Kolombiya'da sadece altyapı düzeyinde Lanceros Boyaca forması giydi.

        5

        Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz geçen günlerde Falcao'ya Güney Amerika'dan teklifler olduğunu dile getirmiş ve "Falco karakterli bir futbolcu. Bütün futbolcularımız karakterli. Falcao düzelecek ve gelecek. Bize 'Şu kulübü buldum ve transfer olmak istiyorum' derse ve kulübümüzün de menfaatine olursa kabul ederiz. Kendisine Güney Amerika'dan çok teklif var fakat kabul etmiyor. Arap ülkelerinden de teklifler var." demişti.

        6

        Teknik direktör Fatih Terim'in kadroya alınmasını istediği oyuncularla ilgili girişimler sürerken Mbaye Diagne'de de sıcak gelişme yaşandı!

        7

        West Bromwich Albion Menajeri Sam Allardyce, Galatasaray'ın Senegalli forveti Mbaye Diagne'nin transferi için daha fazla gayret istiyor.

        8

        West Bromwich Albion'ın da bulunduğu West Midlands bölgesinde yayın yapan Express & Star gazetesinde yer alan habere göre; WBA, Diagne için Premier Lig'de kalınması halinde zorunlu satın alma opsiyonunun devreye gireceği kiralama teklifi yaptı.

        9

        Gazetenin haberine göre Galatasaray ile WBA henüz bu teklif üzerinde bir anlaşma sağlayamadı.

        10

        Çıkan transfer haberleri üzerine Express & Star'a konuşan Sam Allardyce, "Ocak ayında transfer çok zor ama işimizi yapmaya çalışacağız. Umarım bu transfer dönemi sonuna kadar 3-4 iyi oyuncuyu kadromuza katabiliriz. Bu süreç ne kadar kısa sürerse bizim adımıza o kadar iyi olur. Ocak ayı bitimine kadar 3 maçımız var ve umarım ay bitmeden transferler kadroya katılır." açıklamasını yaptı.

        11

        Galatasaray'ın Kasımpaşa'dan 13 milyon euro bonservisle transfer ettiği Mbaye Diagne, bu sezon 19 maçta 11 gol attı.

        12

        İRFAN CAN KAHVECİ'NİN BABASI KONUŞTU!

        Medipol Başakşehir forması giyen İrfan Can Kahveci'nin babası Hacı Bektaş Kahveci, Beyaz TV'ye oğlunun transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu. İrfan Can'ın daha önce Sevilla'yla görüştüğünü ancak olmadığını dile getirdi.

        13

        Hacı Bektaş Kahveci ""Bize nereye transfer olacağını söylemiyorlar. İrfan Can ile Galatasaray ilgileniyor. İrfan istiyor orayı. Ağabey istiyor orayı. Başakşehir'den artık gitmek istiyor. Daha önce yurt dışı istiyorduk. Sevilla ilgilendi ama beğenmedi. O da olmadı. Şansları yaver gitmedi" ifadelerini kullandı.

        14

        İrfan Can'ın bonservisiyle ilgili de konuşan Hacı Bektaş Kahveci, İrfan Can Kahveci, Fenerbahçeliydi ama dayıları Galatasaraylı yaptı. Göksel Gümüşdağ 14 milyon euro istiyormuş diye duydum. Ne derece doğru bilemiyorum. Bu paralar bizi şaşırtmıyor. Kulübün bu parayı istemesi normal, onlar da İrfan'ı alırken para verdi" yorumunda bulundu.

        15

        ONYEKURU, GALATASARAY'I BEKLİYOR

        Galatasaray'la anlaşma sağlayan ve bir süre önce İstanbul'a gelen Henry Onyekuru transferin bir an önce sonlanmasını bekliyor.

        16

        Sar-kırmızılıların Onyekuru'yu satın alma opsiyonuyla kiralamak istediği ancak Monaco'nun zorunlu satın alma opsiyonu koydurma niyetinde olduğu belirtildi.

        17

        Diğer yandan Fransız ekibinin Nijeryalı oyuncunun sonraki satışından pay istemesi de transferin gecikmesine neden oldu.

        18

        Ailesiyle birlikte İstanbul'da bulunan Onyekuru'nun çocuğunu burada bir özel okula yazdırdığı da öne sürüldü.

        19

        MOSTAFA MOHAMED İÇİN GİRİŞİMLER SÜRÜYOR!

        Galatasaray'ın hedefindeki bir diğer isim ise Mostafa Mohamed. Mısırlı futbolcu’nun kulübü Zamalek, oyuncuyu bonservisi ile satmaya sıcak bakıyor.

        20

        Galatasaray’ın Saint Etienne ile anlaşamayan Zamalek Kulübü'ne Mohamed için yeni bir teklif yapabileceği kaydedildi.

        21

        Sarı-kırmızılıların 23 yaşındaki forvet için 1.5 yıllık kiralama teklifini Mısır kulübüne sunacağı gelen haberler arasında.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ