Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray İKİ YILDIZ TAMAM! Galatasaray'da imzalar an meselesi! Galatasaray son dakika transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Sezonun ilk yarısında hücum gücü olarak beklentilerin gerisinde kalan Galatasaray, ilk takviyeleri kanat oyuncularından yana kullandı.

        2

        Özellikle geçtiğimiz sezon şampiyonlukta önemli pay sahibi olan Henry Onyekuru’nun yokluğunu bir hayli arayan Aslan, eski oyuncusuna kavuşmak için artık gün sayıyor.

        3

        Cimbom’un bu sezon başında tekrar kiralamak istediği ancak Everton tarafından Monaco’ya 15 milyon Euro bedelle satılan Nijeryalı futbolcu, Fransız ekibinde fazla forma şansı bulamadı.

        4

        Galatasaray’a gelmeyi çok isteyen Onyekuru’yla her konuda anlaşan Cengiz yönetimi, Monaco’yu da ikna etmeyi başardı.

        5

        Sezonun kalan bölümü için 23 yaşındaki oyuncuyu tekrar kadrosuna katacak olan Cimbom, sol kanadına yeniden hız kazandıracak.

        6

        Nijeryalı yıldız, geçtiğimiz sezon 14 gol ve 3 asistle şampiyonlukta önemli bir pay sahibi olmuştu.

        7

        Onyekuru’nun yanı sıra sağ kanadına da önemli bir alternatif takviyesi isteyen Sarı-Kırmızılılar, Eskişehirspor’dan Jesse Sekidika’yı artık imzaya bıraktı.

        8

        Emre’yi sezon sonunu beklemeden Celta Vigo’ya göndermek isteyen Galatasaray, onun yerine bonservisiyle birlikte gelecek vadeden Sekidika’yı transfer edecek.

        9

        Es-Es'te bu sezon 16 maça çıkan 23 yaşındaki futbolcu, 8 gol atıp 2 de asist yaptı.

        10

        Feghouli’nin arkasına sezon başında Emre Mor’u kiralayan Cimbom, genç oyuncudan beklenen katkıyı alamadı.

        11

        Hücumda hızlı oyuncular isteyen teknik direktör Fatih Terim de böylece Cimbom’u uçuracak ikisi de Nijeryalı, iki kanat oyuncusuna sahip olacak.

        12

        TERİM KAMPTA GÖRMEK İSTİYOR

        Onyekuru ve Sekidika transferlerinde artık son aşamaya gelip pürüzleri gidermeye çalışan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, iki oyuncunun da devre arası kampına yetiştirilmesini istiyor.

        13

        Sezon başında kampa yetişmeyen oyuncuların çokluğu sebebiyle sıkıntı yaşadıklarını ifade eden deneyimli teknik adamın, bu yüzden devre arasında gerçekleşecek transferlerin kamp çalışmalarına katılmasının çok önemli olduğunu yönetime ilettiği kaydedildi.

        14

        Başkan Mustafa Cengiz ve kurmaylarının da Terim'in bu talebi sonrası çalışmalarına hız verdiği bildirildi.

        15
        16

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ