Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da 2 ayrılık! Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri (GS) - Galatasaray Haberleri
        1

        Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren ve Onyekuru ile Saracchi'ye imza attıran Galatasaray'da hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor.

        2

        Luyindama'nın sezonu kapatmasının ardından boşluğu doldurmak için çalışmalarını sürdüren Aslan, Radamel Falcao’nun önerisi üzerine vatandaşı Jeison Murillo’ya yönelmişti.

        3

        Sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz hafta içinde Kolombiyalı oyuncunun formasını giydiği Sampdoria ile temasa geçti ve 6 aylık kiralama bedeli olarak 750 bin Euro önerdi. Ancak İtalyan ekibi bunu kabul etmedi.

        4

        İKİNCİ İTALYA SEFERİ

        Gelen olumsuz yanıt üzerine Galatasaray yönetimi teklifini arttırarak Sampdoria’nın kapısına bir kez daha dayandı.

        5

        Kolombiya’nın en ünlü radyosu olan Caracol’un haberine göre; sezon başında yapılan transferlerde başrolü oynayan Galatasaray Futbol A Takım İdari Direktörü Şükrü Hanedar, Sampdoria yetkilileri ile İtalya’da yeniden bir araya geldi.

        6

        Hanedar, 750 bin Euro'luk teklifi 1 milyon Euro'ya yükselterek beklemeye geçti. Aslan, Çizme temsilcisinden gelecek yanıta göre stoper transferine yön verecek.

        7

        Sezon başında Valencia’dan 12 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonu ile kiralanan Murillo, Cadiz, Las Palmas, Granada, Inter ve Barcelona’da forma giydi.

        8

        Sampdoria’da bu sezonun ilk yarısında 11 karşılaşmaya çıkan Kolombiyalı stoper, 840 dakika sahada kaldı.

        9

        2 AYRILIK KAPIDA!

        Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Galatasaray'da ayrılıklar da merakla beklenmeye başlandı.

        10

        Eurosport Fransa'dan Manu Lonjon'un haberine göre, Galatasaray'da Emre Mor ve Ryan Babel konusunda iki önemli gelişme var.

        11

        Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Florya'daki idmanlarda yer almayan Emre Mor'un İngiltere Championship'ten iki takımlar görüştüğü aktarıldı.

        12

        Emre'nin Celta Vigolu yetkililerle görüşüp Galatasaray ile yaptığı anlaşmayı bitirmesi ve sezonun ikinci yarısını İngiltere'de geçirmesi bekleniyor

        13

        BABEL İÇİN İKİ TEKLİF

        Galatasaray'da Babel'in ayrılık için izin aldığı iddia edilirken bu konu hakkında da bir habere geldi.

        14

        İngiltere'den Newcastle ile Hollanda'dan Ajax, Ryan Babel transferi için Galatasaray ile ilgili görüşmelere başladı. Babel'in de sezonun ikinci devresinde Galatasaray'da olması zor görünüyor.

        15

        MARIANO İÇİN BREZİLYA İDDİASI

        Brezilya'nın önde gelen haber sitelerinden olan uol.com, dünyada takımlarından ayrılacak olan Brezilyalı futbolcuları açıkladı.

        16

        Sambacılar, bu isimlerin içinde G.Saraylı Mariano’ya da yer verdi. Habere göre; G.Saray’dan ayrılacak olan Mariano, ülkesi Brezilya’ya geri dönecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ