Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın Konyaspor maçı muhtemel 11'i! Galatasaray Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? GS maçı canlı yayın şifresiz nasıl izlenir? - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile karşılaşacak. MEDAŞ Konya Büyükşehir Büyükşehir Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Ali Şansalan yönetecek.

        2

        Süper Lig'de son iki maçından galibiyetle ayrılan sarı-kırmızılı takım, İttifak Holding Konyaspor maçını da kazanarak galibiyet serisi yakalamaya çalışacak. Galatasaray, 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 10 yenilgi sonucunda topladığı 35 puanla ligin 27. haftasını 12. sırada bitirdi.

        3

        Ligde oynadığı maçların 14'ünü kazanan, 7'sinde berabere kalan ve 6'sını yitiren İttifak Holding Konyaspor ise hanesine yazdırdığı 49 puanla 27. haftayı 2. sırada tamamladı. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Galatasaray, 1-0 kazanmıştı.

        4

        KADROYA ALINMAYAN OYUNCULAR!

        Galatasaray'da sarı kart ceza sınırında bulunan oyuncular Fernando Muslera, Ömer Bayram ve Mostafa Mohamed kart görmeleri durumunda 29. haftadaki Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

        5

        Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Arda Turan, Sofiane Feghouli, Alpaslan Öztürk, Barış Alper Yılmaz, Fatih Öztürk, İsmail Çipe ve Işık Kaan Arslan kadroya alınmadı. Son maçın 21 kişilik kadrosunda bulunmayan Halil Dervişoğlu ve Olimpiu Morutan listeye yazıldı.

        6

        SACHA BOEY BARÇA’YA HAZIRLANACAK

        Galatasaray, 12 günde 4 kritik maça çıkacak. Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; Konya’nın ardından İspanya’da Barcelona’nın önüne çıkacak olan Cimbom’da Omar, UEFA listesinde bulunmuyor. Son haftalarda teknik direktör Dominic Torrent’in sağ bekte görev verdiği Omar’ın yerine maç kondisyonu kazanması için Sacha Boey’e süre vereceği öğrenildi. En son Kayseri önünde görev alan Kamerunlu oyuncunun Barcelona maçında tek alternatif olması nedeniyle Konya maçında süre alarak Barcelona maçına hazırlanacak.

        16

        Kerem

        17

        Gomis

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ