Gaziantep'te "öğrenci dostu şehir işbirliği protokolü" imzalandı
Gaziantep'te gençlerin sosyal, kültürel, sportif ve akademik gelişimlerini desteklemek amacıyla "öğrenci dostu şehir işbirliği protokolü" imzalandı.
Gaziantep'te gençlerin sosyal, kültürel, sportif ve akademik gelişimlerini desteklemek amacıyla "öğrenci dostu şehir işbirliği protokolü" imzalandı.
Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Gaziantep Valiliği koordinasyonunda hazırlanan "Gaziantep öğrenci dostu şehir işbirliği protokolü", üniversiteler, ilçe belediyeleri ve kurumlarla birlikte hayata geçirildi.
Gaziantep Valiliği fuaye alanında imzalanan protokol ile birlikte kentte öğrenim gören gençlerin şehrin imkanlarına daha kolay ulaşması, gençlerin spor, kültür, sanat ve bilimsel etkinliklere katılımının artırılması, ulaşım ve bilgiye erişimin kolaylaştırılması amaçlanıyor.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Gaziantep Valisi Kemal Çeber, öğrenci dostu şehir vurgusu yaparak, paydaş kurumlarla birlikte koordineli bir şekilde çalışmalar yürüteceklerini anlattı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise şehri eğitim, spor, bilim, kültür-sanat alanlarında daha iyi noktalara getirme hedeflerini anlatarak, öğrencilerin hayatını kolaylaştıracak çalışmalar yaptıklarını söyledi.
Konuşmaların ardından protokol imzalandı.
Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.