Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta kim elendi? 21 Eylül 2018

        Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? 21 Eylül Cuma günü ekrana gelecek olanGelinim Mutfakta haftanın final heyecanı yaşandı. Gelinler yarışıyor, kayınvalideler puanlıyor! Hangi yemek, hangi gelinin? Kimse bilmiyor! Bu yarışmada kendini elemekte var, birinci yapmakta! İşte Gelinim Mutfakta'nın bu haftaki birincisi ve elenen gelin ile kayınvalidesi...

        GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

        Gelinim Mutfakta 135. Bölümde Başak ve Hanife Hanım arasında konuşulan konu herkesi çok şaşırttı. Hanife Hanımın "cimriliği" günün konusu oldu. Kaynanalar ve gelini Başak ona bu yüzden yüklendi! Hanife Hanımın anlattığı bir durum ise, herkesi gözyaşlarına boğdu! Kaynanalardan yüksek puanı Başak Kuvel ve Burcu Sobay aldı! 1 çeyrek altını ise, en yüksek puanı alan gelin Burcu Sobay oldu. Burcu Sobay 5 altın bileziğin sahibi oldu.

        GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

        Hafta sonunda en düşük puanı alan gelin Esra ile kayınvalide Perihan Hanım ise bu hafta Gelinim Mutfakta'ya veda eden isimler oldu.

        GELİNİM MUTFAKTA SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

        REKLAM

        Gelinim Mutfakta, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 12.15'de Kanal D'de!

        GELİNİM MUTFAKTA DÜN NELER YAŞANDI?

        Gelinim Mutfakta 134. Bölümde, Reyhan-Ezgi Yıldırım, Hanife-Başak Kuvel, Nurten-Burcu Sobay ve Perihan-Esra Tekfidan çiftleri "Tavuklu Yufka Mantısı” için yarıştılar!

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ