Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gökçe Bahadır: Çılgınca bir mücadelem oldu, öncesini çeksek Oscar'a aday olabilir - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Gökçe Bahadır, koronavirüs salgını nedeniyle kendisini eve kapatarak gerekli tedbirleri elden bırakmayan isimler arasında yer alıyor.

        2

        Geçtiğimiz gün İbrahim Selim'in sunduğu programa internet üzerinden bağlanarak konuk olan Bahadır, karantina günlerini anlattı.

        3

        "HEYECANLARIM DEĞİŞMEYE BAŞLADI"

        Oyuncu, vaktini nasıl değerlendirdiğini şu şekilde anlattı:

        Evde olmak bana iyi geldi. O kadar yoğun çalışıyormuşum ki, bu koronavirüs sayesinde dinlenme fırsatım oldu. Evi de özlemişim. Heyecanlarım değişmeye başladı. "Bakalım bugünkü aldığımız çamaşır suyunun kokusu nasıl?" gibi...

        4

        "HAYATIMIZDA TARİHE GEÇECEK BİR DÖNEM"

        Bazen haberleri okuyunca çok üzülüyorum, sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor. Bazen de çok mutlu oluyorum, burada çok güzel çıkacağız, yine buluşacağız sevdiklerimizle ve bu süreçte yaşadığımız her şeyi onlarla paylaşacağız. Ve hayatımızda tarihe geçecek bir dönem oldu.

        5

        Bahadır, tanınmasını sağlayan 2003-2006 yılları arasında yayınlanan 'Hayat Bilgisi' dizinde canlandırdığı 'Yeliz' karakterinden önce tanınmadığı dönemlerden bahsederek şu ifadeleri kullanadı:

        6

        'OSCAR'LIK MÜCADELE'

        Çılgınca bir mücadelem vardı. Öncesindeki mücadelemi çeksek Oscar'a aday olabilir... Benim için enteresan bir süreçti. Hiç unutamayacağım anılarla dolu.

        7

        Çünkü Hayat Bilgisi'nden sonra işler benim için daha da kolaylaştı. Ama tanınmadan önce kendini ispat etme süreci, herkesin kapısını çalma, kapıdan kovuldun bacadan girme süreci, daha heyecanlı aslında.

        8

        "BİR SÜRE TRAFİK PROGRAMI SUNDUM"

        Şimdi daha zorlu bir süreç tabi o dönemlerde radyo programı yaptım, televizyonda canlı yayın yaptım, bir süre trafik programı sundum, tiyatroda oynadım uzun bir süre. Benim için öyle bir süreç geçti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ