Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Mehmetçik'ten "hakkınızı helal edin" notu
        1

        Cizre'deki operasyona katılan Bolu 2. Dağ Komando Tugayından askerler, Cizre ilçesindeki Yafes Mahallesi'nde el yapımı patlayıcılardan arındırdıkları sokakta kendilerine dağıtılan kumanyaları, terk edilen bir evde yedi.

        2

        Askerler, eve bir miktar para ve "Hepimiz bu vatanın çocuklarıyız. Cizre halkını seviyoruz. Buraya ülkemizin bölünmez bütünlüğünün devamını sağlamak, sizlere tekrar barış ve huzur dolu bir ortam getirmek için geldik ve evinizde bir süre misafir olarak kaldık.

        3

        Bazı malzemelerinizi kullandık. Belki bıraktığımız para karşılamaz ama üzerimizde bu kadar vardı. Hakkınızıhelal edin" yazılı not bıraktı. Öte yandan, bir askerin kendisine yaklaşan kediye süt, bir başka askerin ise kumanyası konserveyi verdiği görüldü. (AA)

        4

        Cizre'de terör örgütü PKK'ya yönelik "Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci" operasyonu sürüyor.

        5

        Operasyon sırasında bir askerin kendisine yaklaşan kediye süt, bir başka askerin ise kumanyası konserveyi verdiği görüldü.

        6

        Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda görev alan polis ve askerleri, yurdun dört bir yanından gönderilen destek mektupları duygulandırıyor