Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Halk cuntacılara karşı sokaklarda

        Neslihan CAN / ANKARA

        FETÖ/PDY’nin 15 Temmuz’daki darbe girişimini tankların önüne dikilerek canı pahasına önleyen halk, meydanları terk etmiyor. Yurdun dört bir yanından demokrasi nöbeti manzaraları...

        DÜĞÜN GECESI KISIKLI’YA KOŞTULAR

        Kanlı girişimin ardından başlayan demokrasi nöbetinin 24 saat sürdüğü yerlerin başında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kısıklı’daki evinin önü geliyor. Dünkü ‘nöbetçiler’ arasında, düğünlerinden çıkıp Kısıklı’ya giden Akbaba çifti de vardı. Çift darbe protestosuna gelinlik ve damatlıklarıyla katıldı. Damat Ömer Akbaba, “Fotoğraf çekimleri bitti, şimdi de alanlardayız. Eşimle birlikte bir ömür boyu Türkiye’nin ve Türk milletinin selameti ve birliğinin korunması için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız” dedi.

        İŞÇILER DEMOKRASI NÖBETINDE

        TÜRK-İş üyesi işçiler, FETÖ/ PDY’nin darbe girişimini protesto etti. İşçilere seslenen Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, darbe girişimi sırasında 6 üyelerinin şehit olduğunu söyledi. Atalay, “Devletimiz hainlere en doğru cezayı verecektir” dedi. Ciner Grubu’na bağlı Park Termik AŞ çalışanı madenciler de baretleriyle darbe girişimini protesto etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ