Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bayram trafiğinde ilk gün bilançosu: 10 ölü 44 yaralı

        9 günlük Kurban Bayramı tatilinin ilk gününde, yurdun çeşitli yerlerinde meydana gelen trafik kazalarında 3'ü polis 13 kişi hayatını kaybetti, 50 kişi de yaralandı.

        EŞİ VE 2 ÇOCUĞUNU KAYBETTİ

        Kahramanmaraş'ta Şefik Katı (35) ve eşi Cemile Katı (33), çocukları Rümeysa (10) ve Arda (7) ile birlikte Elbistan'tan bayram tatili için Karahasanuşağı Mahallesi'ne gitmek üzere otomobille yola çıktı. Şefik Katı'nın kullandığı otomobil, Gücük Mahallesi yakınlarında karşı yönden gelen Yunus Emre Mert yönetimindeki otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle iki otomobilde şarampole uçtu. Feci kazada, baba Şefik Katı ile çocukları Rümeysa ve Arda hayatını kaybetti, anne Cemile Katı ağır yaralandı.

        3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

        Tokat'ın Erbaa İlçesi'nde Murat S. yönetimindeki kamyon, Otogar kavşağında Adem Yiğit idaresindeki 60 KY 248 plakalı motosikletle çarpıştı. Feci kazada motosiklet sürücüsü Adem Yiğit, eşi Derya Yiğit (27) ve Fadime Yiğit (40) hayatını kaybetti.

        KONTROLDEN ÇIKAN TIR 10 ARACI BİÇTİ: 8 YARALI

        Ordu'nun Gülyalı İlçesi'nde Elilov Vidadi (50) yönetimindeki Azeraycan plakalı TIR, Turnasuyu Mahallesi'nde kontrolden çıktı. Kaldırıma çıkan TIR, önündeki 10 aracı biçtikten sonra iş yerine çarparak durabildi. Kazada TIR sürücüsü ile park halindeki yolcu minibüsünde bulunan 8 kişi yaralandı.

        OTOMOBİL DEVRİLDİ: 3'Ü ÇOCUK 6 YARALI

        Kastamonu'nun Araç ilçesinde Sabri Örnek'in kullandığı otomobil, Gemi Köyü yakınlarında kontrolden çıkarak devrildi. Kazada, 7 yaşındaki Kübra ve Büşra Örnek kardeşler, İsa Sarıkulak (17) ve 3 kişi daha yaralandı.

        3 ÇOCUK ANNESİ KADIN TRENİN ALTINDA KALDI

        Manisa'nın Salihli İlçesi'nde Sultan Uslu (41) raylardan karşıya geçmek istediği sırada Manisa-Uşak seferini yapan 333385 sefer sayılı yük treninin altında kaldı. Ağır yaralanan 3 çocuk annesi Sultan Uslu, kaldırıldığı Salihli Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        RAYLARDAN KARŞI GEÇMEK İSTERKEN CANINDAN OLDU

        Samsun Atatürk Bulvarı'nda ise güvenlik bariyerini aşarak raylardan karşıya geçmek isteyen İhsan Kır (24), Samsun Hafif Raylı Sistem'a (SAMULAŞ) ait "Tekkeköy" adlı tramvayın altında kaldı. Yaklaşık 30 metre sürüklenen Kır, olay yerinde hayatını kaybetti.

        BİR GÜNDE 3 POLİS KAZA KURBANI

        Denizli'nin Merkezefendi İlçesi'nde Yunus timlerinde görevli polis memuru Mahmut Sarıtaş'ın (30) kullandığı motosiklet, Sebahattin Acar (30) idaresindeki otomobille çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü yaralanırken, Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sarıtaş tüm müdahalalere rağmen şehit oldu. Evli ve 3 yaşında bir çocuk babası olan Mahmut Sarıtaş için Denizli Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de katıldığı törende gözyaşlarını tutamayan şehidin eşi Günnur Sarıtaş, eşinin kaza sırasında üzerinde olan polis üniformasını sırtına sarıp, öptü.

        POLİS ARACI TAKLA ATTI, KOMİSER ŞEHİT OLDU

        Muğla'nın Milas İlçesi'nde de Kaçakçılık ve Orgazine Suçlarla Mücadele Grup Amiri olarak görev yapan komiser Ali Can Dövüşçü'nün (24) kullandığı sivil polis aracı kontrolden çıkarak takla attı. Kazada araçtan dışarı savrulan Dövüşçü, olay yerinde şehit oldu.

        UÇURUMA YUVARLANDI

        Artvin'in Otlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Halil Duman'ın (36) yönetimindeki otomobil, Borçka-Hopa karayolunun Cankurtaran mevkiinde yaklaşık 200 metrelik uçuruma yuvarlandı. Olay yerine ulaşan AFAD ekipleri, Halil Duman'ın cansız bedenine ulaştı.

        HABERTÜRK HABER MERKEZİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ