Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul trafiğinde son durum

        Yaz tatili sonrası okulların başlamasıyla birlikte öğrenci servisleri yollara çıktı. Tatil döneminde bir nebze olsun rahatlayan İstanbul trafiği güne yoğunlukla uyandı. 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinin yanı sıra Şirinevler E-5 mevkii de yoğunluğun yaşandığı trafik noktaları arasında yer aldı.

        ANLIK YOL DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

        BEYLERBEYİ SARAYI TÜNELİ TRAFİĞE AÇILDI

        1970'li yıllardan bu yana trafğe kapalı olan Beylerbeyi Sarayı Tüneli, yıllar sonra yaya ve araç trafiğine açıldı. Tünelin hizmete açılmasıyla bir buçuk saati bulan Üsküdar Beylerbeyi-Çengelköy hattı sahil yolculuğunun 15 dakikaya düşmesi hedefleniyor.

        TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ

        İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), bugün için bir dizi özel önlem aldı. İstanbul’da bugün toplu ulaşım araçları 06.00-14.00 saatleri arasında ücretsiz hizmet verecek.

        İETT SEFER SAATLERİ DEĞİŞİYOR

        İETT'nin sosyal medya platformundan yapılan duyuruda, güncel sefer saatlerinin dün itibariyle "www.iett.istanbul" adresinden ve MOBİETT uygulamasından öğrenebileceği belirtildi.

        Şehir Hatları da sosyal medya platformundan bugünden itibaren seferlerinde kış tarifesi uygulamasının başlayacağını bildirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ