Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kemikleri patates ve soğanların arasında bulundu
        1

        İzmir’de 1995’te eşinden boşanan 1 çocuk annesi 23 yaşındaki Aynur T.’yi öldüren, evin bahçesine gömüp ardından da kemiklerini kolide saklayan aileyle ilgili kan donduran detaylar çıkıyor.

        2

        Bir akrabanın BİMER’e şikâyetiyle açığa çıkan vahşeti kanıtlayan görüntülere Habertürk ulaştı. Polis ekipleri, anne M.T’yi önce karakola götürüp ifadesini aldı.

        3

        Ardından yaşlı kadını eve götürdü. Giriş kapısının yanındaki 2 metrekarelik kileri açan anne soğukkanlı davranırken, ekip 45 saniyede kemiklerin saklandığı koliyi buldu.

        4

        Polis, kolinin içindeki poşeti açtığında ise 21 yıl önce öldürülen Aynur T.’den kalan kemik parçalarını buldu.

        5

        12 YIL SAKLADI

        Kolinin açılması sırasında anne M.T. de o anları izledi. Polisin “bunlar nedir?” sorusu üzerine yaşlı kadının ağlayarak, “Kızımın kemikleri” diyen annenin polislerle hiç konuşmaması da dikkat çekiyor.

        6

        Kemik parçalarının 12 yıl boyunca ütü masası, patates, soğan, zeytinyağı, boya ve boş kutularla birlikte saklandığı ortaya çıktı.

        7

        KORİDORDA GÖZYAŞI DÖKTÜ

        Apartmanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, gözaltına alınan anne M.T’nin bu sırada asansör kapısına başını dayayarak ağladığı görülüyor.

        8

        Öte yandan, el konan kemikler DNA testi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

        9

        Suçunu itiraf eden ve pişman olduğunu anlatan dayı İ.H.A, anne M.T. ve baba F.T sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mehmet İnmez / HTGAZETE

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ