Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Şehit Uzman Çavuş Ayhan Elmacı uğurlandı
        1

        Suriye'nin kuzeyinde yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı'nda DEAŞ'lı teröristler ile El Bab'ın Al Ghuz bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ayhan Elmacı İzmir'de toprağa verildi.

        2

        Elmacı'nın cenazesi, Menderes ilçesi Bulgurca Mahallesi'ndeki baba evine getirilerek ''helallik'' alındı, daha sonra Merkez Camisi'ne götürüldü.

        3

        Buradaki törende, şehidin babası Salim Elmacı, annesi Cennet Özgüleç, kardeşleri Umut ve Hatice Elmacı tabutun başında gözyaşı döktü.

        4

        Anne Cennet Özgüleç oğlunun fotoğrafını öperek, ''Ben geldim. Beni duyuyor musun annem? Bir kere daha koklasaydım seni. Böyle mi buluşacaktık. Senin yerine keşke ben ölseydim'' diye ağıt yaktı.

        5

        Binlerce kişinin katıldığı törenin ardından şehidin cenazesi top arabasına konuldu.

        6

        Anne Cennet Özgüleç, cenazenin götürülmesi sırasında oğlunun fotoğrafını taşıdı. Şehit Ayhan Elmacı'nın cenazesi, Bulgurca Mezarlığı'nda toprağa verildi.

        HABER MERKEZİ

        7

        ŞEHİDİN AĞABEYİ OLDUĞUNU CENAZESİNDE ÖĞRENDİ

        DHA'nın haberine göre, şehit olan 29 yaşındaki piyade uzman çavuş Ayhan Elmacı'nın İzmir'in Menderes İlçesi'nde yapılan cenaze töreninde şehidin acısının yanısıra bir dram daha yaşandı.

        8

        Şehidin annesi Cennet Özgüleç'in ikinci evliliğinden olan çocuğu Gencer Özgüleç, cenazesine katıldığı kişinin ağabeyi olduğunu o anda öğrendi.

        9

        Özgüleç, kendisinden 3 yaş büyük olan ağabeyi için gözyaşı döktü.