Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kötü koku korkunç olayı ortaya çıkardı

        İzmir'in Tire İlçesi'nde, iki yıldır birlikte olduğu 37 yaşındaki Zeliha Çıkmaz'ı başından av tüfeğiyle vurup öldüren 27 yaşındaki Osman Hoş, aynı tüfekle yaşamına son verdi. Olay, evden gelen kötü kokular üzerine ortaya çıktı. Tartışmanın ise Osman Hoş'un daha önce iki kez evlenen Zeliha Çıkmaz'ı kıskanmasından kaynaklandığı ileri sürüldü.

        Olay, Turan Mahallesi Çukurköprü Sokak numara 3'te bulunan evde geçen çarşamba günü sabah saatlerinde meydana geldi. İlk evliliğinden bir çocuğu bulunan, ancak yalnız yaşayan Zeliha Çıkmaz, yaklaşık iki yıl önce işçi Osman Hoş ile tanıştı. Aradığı mutluluğu bulduğunu düşünen Çıkmaz ile Osman Hoş, ilişki yaşamaya başladı. Mahalle sakinlerinin ifadesine göre, evlilik hayali kuran Çıkmaz, durumu ailesine anlattı, ancak izin alamadı. Bir süre Çıkmaz ile yaşayan Osman Hoş, daha sonra ailesinin yanına taşındı ve ilişkisini sürdürdü. İddiaya göre, Çıkmaz'ın bir başka kişiyle görüştüğü yönünde çıkan dedikodulardan etkilenen Hoş, av tüfeğiyle kadının evine gitti. İkili arasında kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine de Osman Hoş, av tüfeğiyle Zeliha Çıkmaz'ı başından vurdu. Kadın olay yerinde ;ölürken Hoş, aynı ;tüfekle kendini başından vurup yaşamına son verdi.

        KÖTÜ KOKULAR GELİNCE OLAY ORTAYA ÇIKTI

        Silah sesini duymayan mahalle sakinleri, dün akşam saatlerinde Çıkmaz'ın evinden gelen kötü kokular üzerine durumdan şüphelenip polise haber verdi. Çilingir yardımıyla eve giren polis, korkunç manzarayla karşılaştı. Olay yerine Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi ile Belediye Başkanı bağımsız Tayfur Çiçek de gelip polisten bilgi aldı. Savcının incelemesinin ardından iki ceset, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Zeliha Çıkmaz'ın ;günübirlik işlerde çalıştığı ve ev kirasını bile ödemekte zorluk çektiği ifade edildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ