Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Aşkını çalanın saçlarını keserek intikam aldı

        Canan İSPİR / AHT

        Ünlü bir reklam ajansında birlikte çalıştığı ev arkadaşı Canset Bağan’ın uyurken saçlarını kestiği gerekçesiyle sanık olan Deniz Kıran, olayı Bağan’ın erkek arkadaşıyla birlikte olduğunu öğrenince intikam amacıyla yaptığını anlattı.

        Hakkında ‘kasten yaralama’ suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istenen Kıran, önceki gün hâkimkarşısına çıktı. Kıran,mahkemede, şikâyetçinin erkek arkadaşıyla birlikte olduğunu öğrenmesi üzerine büyük üzüntü yaşadığını belirterek, “Kendisinin gelip benimle konuşmasını bekledim ancak her gün aynı yerde çalışmamıza, birlikte oturmamıza rağmen gelip konuşmadığı gibi bu durumdan bir rahatsızlık duyduğunu da görmedim. Normalde kendisiyle beraber yatıyorduk ancak olay günü geç saatte gelip uyuduklarını gördüm. Uyandırıp konuşmak istedim, uzun saçları vardı ve uyurken yataktan sarkıyordu, bunu düşünürken

        masanın üzerinde de kâğıt makasını gördüm. Saçlarının çok az kısmını kestim, uyanınca saçlarına ne olduğunu sordu. Ben de aynaya bakmasını söyledim. Hâlâ ertesi gün işe nasıl gideceğini soruyordu. Bağırıp çağırarak tokat attı, ben de karşılık verdim ancakmakasla kendisine vurmadım. İtiş kakış sırasında tırnaklarımboynunu çizmiş olabilir. Suç kastım yoktur. Pişmanım, zararını karşılamaya hazırım” dedi. Mahkeme, sanığa şikâyetçi tarafın zararını karşılaması için süre vererek duruşmayı erteledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ