Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Erdoğan, hastaneye kaldırılan danışmanı Arslan'ı ziyaret etti

        Umut TÜTÜNCÜ / AHT

        Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı Ali İhsan Mücahit Arslan, TT Arena önünde sabah saatlerinde makam otosuyla kaza geçirdi. Bariyerlere çarpan otomobilde bulunan Mücahit Arslan ile şoförü Nimetullah Uğurlu yaralandı. Başbakan Erdoğan da Arslan ve Uğurlu'yu hastaneye ziyaret ederek geçmiş olsun dedi. Yaralıların durumunun iyi olduğu bildirildi.

        Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı Ali İhsan Mücahit Arslan, geçirdiği trafik kazası sonucu yaralandı.

        TT Arena önünde sabah saatlerinde meydana gelen kazada, önünde kaza yapan araçlara çarpmamak için yavaşlamak zorunda kalan Arslan'ın şoförü Nimetullah Uğurlu, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan araç, bariyerlere çarparak durabildi. Olayda yaralanan Arslan ile sürücü Uğurlu, Bağcılar'daki Medipol Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

        İki gündür İstanbul'da bulunan Başbakan Erdoğan, saat 14.30 sıralarında Kısıklı'daki evinden çıkarak hastanede yaralıları ziyaret etti. Başbakan'a ziyaretinde Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç da eşlik etti.

        Danışmanını hasta odasında ziyaret eden Başbakan Erdoğan, doktorlardan da durumuyla ilgili bilgi aldı.

        Mücahit Arslan ve Nimetullah Uğurlu'nun sağlık durumlarının iyi olduğu ancak birkaç gün müşahade altında tutulacakları belirtildi.

        Ak Parti'nin de kurucuları arasında yer alan Arslan, Başbakan'la birlikte 4 Nisan'da Dolmabahçe Camii'nde cuma namazı kılmış, medyada birlikte fotoğrafları yer almıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ