Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (14 Haziran 2019 Cuma)
        1

        Yıldızlar bugün bize parlak bir gün getirecek. Mars, Neptün ile olumlu ilişkide olacak ve Satürn'le muhalif bağlantıda olacak ve bu gezegen esasen hem bugün hem de iki gün boyunca egemen olacak. Neptün'ün girişi sayesinde, sabah 8.46'dan itibaren, Mars içgüdüleri yönetmek için uyanacak. Ayrıca, hayal gücünüzün yükselişte olduğu ve sanatsal yaratım için de hayal gücünüzü kullanabileceğiniz bir gündeyiz. Öğleden sonra, saat 17.16'dan itibaren, Satürn Mars'a dönecek, bu bizi asi ve bencil yapacaktır.

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Daha yaratıcı olabilmek için biraz eğlenceyi de işinize katarak çalışacağınız bir gün. Yöneticiyseniz, takdirinizi göstermek ve bazı yaratıcı enerjileri tetiklemek için ekibinizi bir spor veya eğlence etkinliğine götürmeyi düşünün.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bir ortak, iş ortağı, belki de açıkçasize düşmanlığını ilan etmiş biri, yaptığınız bazı kariyer veya iş planlarınızın yoluna çıkacak. Yaratıcılığınız ve çekiciliğiniz, kendinize kredi verdiğinizden daha yüksek; bu yüzden endişelenmeyin.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün biraz fazlasıyla yorgun olabilirsiniz. Bazı işleri yaparken olağandan daha fazla zamana ihtiyacınız olabilir. Kendinizi zorlamayın, tamamlayamadığınız işleri ilerki günlerde hızla tamamlayabileceksiniz.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizdeki bazı önemli kişilerle birlikte bir partiye davet edilebilirsiniz. Ne yaparsanız yapın, cinsiyet, ölüm ve din ile ilgili konulardan kaçının. Bunların ilginizi çekmesi muhtemeldir ancak birinin kalbini kırmanız da olası.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün arkadaşlarınızdan çok şey öğrenebilirsiniz. Siz de ilginç fikirlerle dolusunuz, o yüzden arkadaşlarınız bu halinize çok heyecanlanacaklar. Ortaklaşa keyifli bir gün geçireceksiniz.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eşinizle birlikte gelecekteki tatil planınızı yapmanız ve ortaklaşa ikinizin de keyif alacağınız bir program oluşturmak için iyi bir gün. Eğer bekarsanız, sizinle ilgilenen birisiyle tanışabilirsiniz. Kültürel geçmişinizden olmayan biriyle tanışırsanız açık fikirli olun.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile üyeleriniz bugün çok destekleyici olmayabilir ve bu yüzden keyfinizi kaçıracak bazı eleştirilerle karşılaşabilirsiniz. Çok takılmadan kendi işinizi yapmaya devam edin.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Şu anda internette çalışıyorsanız, araştırıyorsanız, yazıyor veya sörf yapıyorsanız gözünüze çarpacak hatta sizi şok edecek bir şey ile karşılaşacaksınız. Hatta bu bilgiyi etrafınızdakilerle paylaşmak isteyeceksiniz.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün ev, aile veya emlak ile ilgili endişeleriniz olacak ve o nedenle işinize odaklanmak sizin için zor olabilir. Sevdiklerinizin bu karışıklığı gidermek için sizi meşgul eden bir sürü rakip fikir, kaygı ya da ihtiyaç var.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Evinizde bir değişiklik yapmayı düşünebilirsiniz veya taşınmaya karar verebilirsiniz. Şu anda online gördüğünüz ya da okuduğunuz şeylerden ağır bir şekilde etkilendiğinizin farkında olun, bu nedenle herhangi bir yeni karara varmadan sakince birkaç gün ayırın.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bir çocuk ya da genç biri, hayata bakışınızı çarpıcı biçimde değiştiren bir fikirle sizi vuracak. Çocukları veya doğal afetleri içeren bir tür yardım kuruluşuna katılmanız söz konusu olabilir. Başkalarına yardım etme arzunuzu ifade etmenin bir yolunu bulmanız gerekebilir.

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlarınız ve aileniz “çöpçatan” oyunu oynayıp sizi biriyle tanıştırmak isteyebilirler. Denemekten bir zarar çıkmaz, hemen reddetmeden, önerdikleri kişinin kim olduğunu öğrenmenizde fayda var.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ