Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (23 Mayıs 2019 Perşembe)
        1

        Ay Oğlak’ta ilerlerken, güne Plüton ile kavuşumda başlıyor. Baskın tutumlar öne çıkarken, duygusal olarak zorlanabiliriz. Merkür İkizler’de Güneş’in önüne geçti. Düşünceleri uygulamaya dökmek için imkanlar gelişiyor. Ay akşam saatlerinde Kova’ya ilerliyor. Kova’da İlkeler, toplumsal konular ön plana çıkarken, ortak amaçlar doğrultusunda çalışma önem kazanıyor. Gün boyu eşitlikçi, dengeli vasıflarımızla, sürekli karşıt fikir geliştiren, aksi güdülerimiz çatışma halinde olacaktır. Ayurvedik Astroloji’de günü verimli geçirmek için renklerden istifade edilir.

        Günün rengi: Açık mavi

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyalleşme arzunuz yüksek ancak çevresel koşullar sıkıntılı olabilir. Gün boyu içsel ihtiyaçlara yoğunlaşın. Eş zamanlı farklı duyguları yoğun olarak yaşayabilirsiniz öfkeyi dönüştürmek önemli. Aşırı vericilikten, başkaları için borçlanmaktan kaçının.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyer, bilinirlik ve statü konularında gelişmeler olası. Hayatınızı profesyonel bir sistem içinde geçiriyorsanız özgür çalışma arzunuz tetiklenebilir. Gün boyu geçmişten gelen duygusal yükler sizi yorabilir. Kendi ideallerinizi savunma ihtiyacınız artıyor.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sığ, kalıplaşmış öğretilerden çıkıp, vizyonunuzu genişleten girişimler olası. Pesimist davranmaktan kaçının. Ani harcamalara karşı tedbirli olun. Sabah saatlerinde gerginlikler akşam saatlerinde sağlık hassasiyetleri olası.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu dönüşüm gerektiren konularla yüzleşebilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz yeni gruplara çekiliyorsunuz. Objektif ve girişken davranmak faydalı olur. Akşam saatlerinde inanç derinliğine ihtiyaç duyabilirsiniz.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde sabır sınavları gelişebilir. Önümüzdeki günlerde disiplin ve kararlıkla çalışacaksınız. Gün boyu dinlenme ihtiyacınız fazla. Öğleden sonra ilişkiler anlaşmalar alanında hareket olası. Fedakarlık gerektiren durumlar yaşanabilir. Olayları geniş açıdan değerlendirin.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde sağlık hassasiyetleri, sindirim sorunları olası. Günlük rutinlerinizi kolaylaştırın, kendinizi çok zorlamayın. Romantik konularda hesaplaşma içine girebilirsiniz. Geçmişin yükünü bugüne yansıtmayın.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güne yorgun başlıyorsunuz. Ailevi konular sizi meşgul edebilir. Bir süredir beklediğiniz haberler gelebilir. Hazırlık gerektiren önemli işlere girişebilirsiniz. Akşam romantik konulara yoğunlaşıyorsunuz.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu finansal konularda hassasiyet olası, beklentileri dengeleyin. Bugün pozitif yaratımlar ve bireysel hedeflere yoğunlaşmak faydalı olur. Yakın çevreniz de gelişen olaylara karşı objektif olun.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konularda geçmiş hesaplaşmaları bırakıp yeni hedefler koymak faydalı olur. Hesapsız harcamalara karşı tedbirli olun. Akşam yakınlarınızla ilgili gelişmeler yaşanabilir. İç huzuruna duyduğunuz ihtiyaç artıyor.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah riskli yatırımlara dikkat edin. Söylemler sertleşiyor, sağlık hassasiyetleri gelişebilir ruh beden dengesini koruyun. Öğleden sonra bekleten anlaşmalar sonuç verebilir. Akşam saatlerinde değer çatışmaları olası.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde bir yandan içe dönme, duygusal krizler belirirken, yenilenme arzunuz harekete geçiyor. Geçmişin yükünü güne taşımayın. Üretim içinde olmak ve yeni fikirler üretmek gün boyu önemli.

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu sosyal hayatınızda beklentileri karşılayan olaylar yaşanabilir. Bir süredir devam eden dönüşüm bugün kendini iyice gösteriyor. Size fayda sağlayan insanlarla bir arada olacağınız yeni başlangıçlar olası.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ