Hande Yener: 'Best of' demek, 'ben bittim' demek
Uludağ'da dün açılışı gerçekleşen Türkiye'nin en büyük gençlik festivali Whitefest, ikinci gününü de bol müzik ve çeşitli aktivitelerle geride bıraktı. Ünlü şarkıcı Hande Yener de performansıyla eğlenceli anlar yaşattı
"Yeni nesillerin bu talepleri bir Hande Yener Best Of albümünü getirir mi?" sorusuna 'Henüz Best Of yapacak kadar yaşlanmadım. Belki bir otuz yıl sonra düşünebilirim. Best Of demek eskilerimi pişirip sunuyorum, artık üretemiyorum, ben bittim demek. Bu sebepten ki; bu tarz bir albüm benim için emeklilik ikramiyesi olur. Uzun yıllar yeni şeyler üretip yeni tarzlar denemek istiyorum' yanıtını verdi.
Yeni başlayacak bir olası bir polemiğinde fitilini ateşleyen Hande Yener, oyuncuların magazin muhabirleri ile köşe kapmaca oynaması doğrultusundaki açıklamalarının arkasında olduğunu dile getirdi: Yine söylüyorum. Magazin mısır patlağı gibi bir şey. Herkes yemem der ancak ortaya koyarsanız herkes bir avuç alır. Sokakta beni gördüklerinde eğer ki elimle kamerayı kapatmaya çalışıyorsam bu evdeki izleyiciye yapılmış bir harekettir. Onlara biraz ayıp etmiş hissederim kendimi. En azından ben böyle düşünüyorum. Bilemiyorum. Takdir izleyicinin ve halkın.