Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR'dehayvanotlatan Emine Metin (53) ile Necip Gümüştaş'ı (79) öldürdüğü iddiasıyla aranan Fikri A. (46), polisin operasyonu ile yakalandı.

        Çiğli ilçesinde 12 Şubat'ta dağlık bir alanda meydana gelen olayda, hayvan otlatan Emine Metin, av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. Karşıyaka ilçesindeki dağlık alanda 2 Ağustos'ta yaşanan diğer olayda da bir işletmede bekçi olarak çalışan Necip Gümüştaş, tabancayla vurularak hayatını kaybetti. Çalışma başlatan İzmir İl Emniyet Müdürlüğü, çifte cinayetin şüphelisi olarak Fikri A.'yı belirledi. Fikri A.'nın Aliağa ilçesindeki bir inşaatta saklandığı tespit edildi. Operasyon düzenleyen ekipler, şüpheliyi gözaltına aldı. Fikri A.'nın 'yağma', 'hırsızlık', 'silahla tehdit' gibi çok sayıda suçtan kaydı olduğu belirlendi. Fikri A., sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliğine getirildi. Fikri A.'nın, Emine Metin ile Necip Gümüştaş'ı tanıdığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler