Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

         1'inciLig'de Play-Off potasında yer alan Göztepe'nin kaptanı İsmail Köybaşı sahalara aylar sonra geri döndü. Milli arada Manisa FK ile hazırlık karşılaşması oynayan sarı-kırmızılılarda tecrübeli futbolcu uzun süren sakatlığını atlatıp formasına kavuştu. Sahaya ilk 11'de çıkan İsmail Köybaşı 20'nci dakikada kazanılan penaltıyı da gole çevirdi.

        Aylar sonra forma giymenin sevincini yaşayan İsmail, sezon başında Somaspor'la oynanan özel maçta ayak tabanından sakatlandı. Nadir yaşanan sakatlık sonucu ligdeki ilk 8 maçı kaçıran İsmail Köybaşı yine bir başka özel maçta formasına kavuştu. Geçen sezon gösterdiği performansla Göztepe'nin Play-Off oynamasına büyük katkı veren tecrübeli futbolcu, cumartesi günü Şanlıurfaspor karşılaşmasında görev alacak.

         

        DHA-Spor - Türkiye-İzmir - Onur ATIŞ / İZMİR,

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler