Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1'inci Lig'de bitime 10 maç kala en yakın rakibinin 5 puan önünde ikinci sırada yer alıp 2 yıl sonra Süper Lig'e dönmek için avantaj yakalayan Göztepe yarın Play-Off hattındaki formda rakibi Boluspor'u ağırlayacak. Gürsel Aksel Stadı'nda saat 16.00'da start alacak karşılaşmayı Burak Olcar yönetecek. Göztepe'de sakatlıktan yeni çıkan Doğan dışında eksik yok.

        Maçın 59 ile 670 TL arasında değişen biletlerine büyük ilgi gösteren sarı-kırmızılı taraftarların Gürsel Aksel Stadı'nı yine tıklım tıklım doldurmaları bekleniyor. Sezonun ikinci yarısının en flaş takımları olarak dikket çeken Göztepe ve Boluspor, devre arasından sonra oynanan 7 maçta 5'er galibiyet ve 2'şer beraberlik alıp hiç yenilmedi. İzmir temsilcisi ligde 49 puanla ikinci basamakta, Bolu ise 39 puanla yedinci sırada yer alıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler