Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR'in Bayraklı ilçesinde, kontrolden çıkarak önce bariyere, ardından da aydınlatma direğine çarpan otomobilin sürücüsü İbrahim Halil Bedük (49), yaşamını yitirdi. 

        Kaza, saat 23.30 sıralarında Altınyol Caddesi Adnan Kahveci Üst Geçidi yakınında meydana geldi. İbrahim Halil Bedük yönetimindeki 09 AEK 316 plakalı otomobil, Konak yönünden Bayraklı istikametine seyir halinde olduğu sırada, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu önce bariyerlere, daha sonra ise aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobil yan yola kavrulurken, kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerince, sıkıştığı otomobilden çıkarılan Bedük, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından özel hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan Bedük, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. İbrahim Halil Bedük'ün cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

        Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler