Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karşıyaka Yalı Tesisleri'nin 2015 yılında yeni stat projesi kapsamında İlçe Stadı'yla birlikte yıkılıp yeniden yapılamamasıyla kulüp binasından olan Karşıyaka, yönetimin girişimleriyle yeni kulüp idari merkezine kavuştu. Kulüp binası yıkıldıktan sonra önce şu an müzeye çevrilen Mavişehir'de TOKİ'ye ait olan yapıyı kullanan, ardından da idari merkezini Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki A takım kamp binasına taşıyan Kaf-Kaf'ın sıkıntısı bitti.

        Çiğli Tesisleri'ndeki kamp merkezinde alan sorunu yaşayıp, profesyonel şubeyle idari ofislerin iç içe olmasının sıkıntısını da çeken yeşil-kırmızılılar, yeni kulüp binası buldu. Yönetimin girişimleriyle Karşıyaka Belediyesi tarafından kulübe tahsisi yapılan bir inşaat firmasının Mavişehir'deki modern tanıtım ofisi Karşıyaka'nın yeni idari merkezine çevrildi. Binanın mobilyaları, klimaları ve iç aksamını eski ve yeni yöneticiler kendi aralarında topladıkları kaynakla tamamladı. Karşıyaka'da kulübün idari merkezi ve muhasebesi önümüzdeki günlerde bu alana taşınacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler