Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka Spor Kulübü, Ramazan Bayramı'nı futbol, basketbol ve voleybol branşlarındaki profesyonel sporcuları, teknik ekipleri, yöneticileri ve kulüp çalışanlarıyla bir araya gelerek kutladı.

        Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde yıllar sonra gerçekleşen toplu bayramlaşma töreninde Başkan İlker Ergüllü, 2'nci Başkan Mustafa Karabağlı, Asbaşkan Cenk Karace, Futbol Şube Yöneticileri Oktay Yeşil ile Mustafa Giray'ın yanı sıra futboldan A Takım Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Sportif Direktör Korhan Özen, basketboldan A Takım Başantrenörü Ufuk Sarıca, Genel Menajer Selim Çınar, Altyapı Koordinatörü İnanç Koç, voleyboldan Genel Menajer Halis Özlütürk ve Genç Takım Antrenörü Giray Taygun Yıldırım hazır bulundu. Karşıyaka Taraftarlar Derneği Başkanı Okan Kırmacı, altyapı sporcuları ve idarecilerin de katıldığı törenle ilgili kulüpten, "Bayram neşemiz hiç bitmesin" mesajı paylaşıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler