Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Şampiyonlar Ligi'ndeki Manchester City maçı sonrası Real Madrid'den Arda Güler'e 'teknik' destek! - Futbol Haberleri
        1

        UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City ile 3-3 berabere kalan Real Madrid'de istediği forma şansını yakalayamayan Arda Güler'e için teknik ekip devreye girdi.

        2

        Büyük umutlarla transfer olduğu Real Madrid'de beklediği forma şansını bulamayan Arda Güler için teknik ekip harekete geçti.

        3

        18 yaşındaki yıldızın Şampiyonlar Ligi'ndeki Manchester City maçında da süre bulamaması sonrası teknip ekipten Arda'ya destek geldi.

        4

        İspanyol medyasından Defanca Central'da yer alan habere göre; Real Madrid teknik ekibi, Arda Güler'e yakın gelecekte bu tür kritik ve önemli maçlarda kilit rol oynayacağını belirtti.

        5

        Haberin detayında yer alan bilgiye göre, Real Madrid'in, Arda Güler'e oldukça güvendiği vurgulanırken, genç cevherin harika bir futbolcu olduğunun düşünüldüğüne dikkat çekildi.

        6

        Madrid ekibinde yönetim ve teknik ekibin Arda Güler ile sözleşme imzalandığı için pişman olmadığına hatta Real Madrid'in ocak ayında Arda Güler için gelen transfer tekliflerini reddettiği bilgisine yer verildi.

        7

        Sezon başında yaşadığı sakatlıklar sebebiyle formasından uzak kalan Arda Güler, İspanyol ekibinin formasıyla toplamda çıktığı 7 maçta 1 kez gol sevinci yaşadı.

        8

        MALLORCA MAÇINDA FORMA UMUDU

        Öte yandan lider Real Madrid'in ligde 13 Nisan Cumartesi (yarın) oynayacağı Real Mallorca maçında Arda Güler şans bulabilir.

        9

        İspanyol basını, teknik direktör Carlo Ancelotti'nin Mallorca maçında trotasyona gideceğini ve milli yıldızın da bu karşılaşmada forma giyebileceğini yazdı.