Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güney Deniz Saha Komutanlığı Bandosu, İzmir'de Mavi Bahçe Alışveriş Merkezi'nde konser verdi.

        Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında Karşıyaka ilçesindeki AVM'de düzenlenen etkinlikte bando takımı marş ve şarkılar seslendirdi. AVM'ye gelenler ise bando takımına alkışlarla eşlik etti.

        Konseri izleyen Candan Hızal, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Biz askeri duygularla yetiştik ve şu anda o duygularla dinliyorum. Allah bizi Mustafa Kemal Atatürk'ün yolundan uzaklaştırmasın." dedi.

        Emekli öğretmen Zeynep Akpınar da "Cumhuriyetçi, Atatürkçü, laik, demokrat öğrenciler yetiştirdim. Bugüne geldiğimiz için çok mutluyum." diye konuştu.

        Işıl Dikici ise etkinlikten heyecan duyduğunu dile getirdi.Bando takımına teşekkür eden Dikici, "İnşallah yarınlar bizim olur, güzel olur. Ordumuza zaten güveniyoruz. Yaşasın Türk haftası." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler