Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir'in Konak ilçesindeki bir dönerci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara döner ekmek ve ayran ikram etti.

        Halit Ziya Bulvarı'nda faaliyet gösteren dönerci, bayram dolayısıyla yaklaşık 40 kilogram etle yaptığı döneri iş yerinin önüne kurduğu tezgahta çocuklara ücretsiz dağıttı.

        Cumhuriyet Meydanı'ndaki kutlama törenine katılan çocuklar, ekmek arası döner ve ayran ikramıyla sevinç yaşadı.

        Dükkanı eşiyle birlikte işleten Fatma Işık Koca, AA muhabirine, dükkanlarını 5 yıl önce açtıklarını, her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda çocuklara döner ekmek ve ayran ikram ettiklerini söyledi.

        Eşinin bu uygulamayı mesleği öğrendiği ustasından öğrendiğini anlatan Koca, "Her bayramda çocuklarlayız. Yaklaşık 400-500 çocuğa hizmet veriyoruz. Döneri öğle saatlerinde hazırlıyoruz, bitene kadar dağıtıyoruz. Döner biterse de gelen çocuklara şeker, çikolata hediye ediyoruz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler