Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir'de 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

        Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende, muhtar dernekleri ve federasyonu temsilcileri Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

        Ege Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ayşe Taylan, törendeki konuşmasında muhtarlık teşkilatının sadece bir görev değil, dayanışmanın da simgesi olduğunu belirtti.

        Halkın sesi olduklarını ifade eden Taylan, "Her gün halkımızın sorunlarını dinleyen, çocuklarından yaşlılarına kadar hepsinin dertlerine dokunan muhtarlarımız, devletin şefkatli eli, halkımızın güven duyduğu ilk yüzüdür." dedi.

        Törene Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu da katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler