Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA)TFF 1'inci Lig'in 3'üncü haftasında evinde Tuzlaspor'a öne geçtiği maçta 5-2 yenilen Menemenspor büyük şok yaşadı. Bu sezon evinde çıktığı iki maçta Altınordu'nun ardından Tuzlaspor'a da boyun eğen sarı-lacivertliler Play-Off hedefiyle başladığı sezonda şu ana kadar sadece 1 puan toplayabildi. İzmir ekibi yaklaşık 1.5 sene sonra ise kalesinde 5 gol birden gördü. Son olarak 2018-2019'da 2'nci Lig'de şampiyon olduğu dönemde 30'uncu haftada Manisa Futbol Kulübü'ne deplasmanda 5-1 yenilen sarı-lacivertliler, Tuzlaspor karşısında dağıldı. 

        Karşılaşma sonunda teknik ekip ve futbolcular büyük üzüntü yaşadı. Teknik direktör Cenk Laleci, farklı mağlubiyetin hayal kırıklığını yaşadıklarını söyledi. Genç çalıştırıcı, "Evimizde maalesef 2 maçımızı da kazanamadık. Geride kalan 3 haftada beklentilerimiz gerçekleşmedi. Ancak biz iyi bir takımız. Gereken dersleri çıkaracağız. Geçen sezon da ilk 3 haftada 1 puan almış ardından yükselişe geçmiştik. Ben oyuncularıma inanıyorum. Kara bulutları dağıtacağız" dedi. Menemenspor bu hafta Balıkesirspor'a konuk olacak. DHA-Spor Türkiye-İzmir

        2020-09-29 11:02:06

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler