Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) - MİSLİ.com 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta ilk 2 haftayı 4 puanla geçen Karşıyaka'da takımda forma rekabeti iyice arttı. İlk 2 maçta 11'ini bozmayan yeşil-kırmızılılarda sözleşmesini geç uzatıp takıma geç katılan Mustafa Değirmenci, Esenler Erokspor önünde Namık Barış'ın yerine sonradan oyuna dahil olarak 1-1 beraberliği getiren asisti yaptı. Form tutan oyuncu 2 haftadır ikinci yarılarda sahadan alınan Namık Barış'ın formasına göz kırptı.

        Mustafa gibi geç sözleşme uzatıp ilk haftalarda antrenman eksikleri bulunan Fatih ve Anıl da hazır hale geldi. Geçen sezon ilk 11'in vazgeçilmezlerinden olan iki tecrübeli futbolcu da forma rekabetine girdi. Fatih, bu sezon ilk kez geçen hafta 76'ncı dakikada genç sağ bek İlyas'ın yerine sahaya adım atarken, Anıl da teknik direktör Soner Tolungüç'ten şans bekliyor. Karşıyaka, bu hafta Gölcükspor deplasmanında kırmızı kart cezalısı Harun hariç tam kadro olacak.DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2020-09-29 12:31:59

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler