Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tolga TAHÇI/İZMİR, (DHA)-İZMİR'in Menemen ilçesinde, otoyol kenarındaki bir tarlada yakılan anız ateşinin neden olduğu yoğun duman sürücülere zor anlar yaşattı. Duman nedeniyle sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekti.

        Kuzey Ege Otoyolu kenarındaki bir tarlada, bugün saat 15.00 sıralarında yakılan anız ateşi yoğun dumana neden oldu. Rüzgarında etkisiyle duman yolun Menemenİzmir istikametine doğru ilerledi. Duman yüzünden göz gözü görmezken, sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekti. Dumanı uzaktan fark eden bazı sürücüler yavaşlarken, bazıları ise arkadan gelen diğer araçları uyarmak için dörtlülerini yaktı. Bir sürücünün yol kenarında durup, tepki göstermesi üzerine anız ateşini yakan kişi traktörüne binip, hızla uzaklaştı.DHA-Genel Türkiye-İzmir / Menemen Tolga TAHÇI

        2020-11-04 18:01:36

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler