Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kraliyet Ailesi'nde düğün heyecanı
        1

        İngiliz Kraliyet Ailesi'nin çiçeği burnu çiftlerinden Princess Beatrice ve Edoardo Mapelli Mozzi evleniyor.

        2

        People dergisinin aktardığı habere göre Kraliçe Elizabeth'in torunu ve Prens Andrew'un büyük kızı Prenses Beatrice ile nişanlısı evlilik için gün belirledi.

        3

        Habere göre çift 8 aylık nişanlılık döneminden sonra 29 Mayıs'ta dünyaevine girecek.

        4

        Adı cinsel taciz iddialarıyla anılan Prens Andrew'un 31 yaşındaki büyük kızı ile nişanlısı Edoardo Mapelli Mozzi'nin düğün resepsiyonu Kraliçe'nin daveti üzerine Buckingham Sarayı'nda gerçekleşecek.

        5

        Düğünün gerçekleşeceği yer ise henüz kesinleşmedi. Çiftin Guard Chapel adıyla bilinen Royal Military Chapel'de evleneceği konuşuluyor. Önerilen diğer mekanlar arasında Prens Charles ve Prenses Diana'nın evlendiği St Paul Katedrali bulunuyor.

        6

        Düğünün Buckingham Sarayı'nda gerçekleşecek olmasıyla 9 yıldan sonra bir ilk yaşanacak.

        7

        Prens William ile Kate Middleton'ın 2011'deki düğününden sonra Buckingham Sarayı'nda ilk kez evlilik resepsiyonu verilecek. Buckingham Sarayı'nın da kısa süre içinde resmi duyuruyu yapması planlanıyor.

        8

        Çifte yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre Prenses Beatrice ile Edoardo Mapelli Mozzi'nin evlilik töreni oldukça sade olacak.

        9

        Daha önce Harvard Üniversitesi mezunu mimar Dara Huang ile birlikte olan ve bu birliktelikten bir oğlu bulunan Edoardo Mapelli Mozzi, bu düğünle beraber Kraliyet Ailesi'ne katılacak.