Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Alman basının Kuntz'u topa tuttu! Kendini aptal yerine koyuyor... - Spor haberleri - Futbol Haberleri
        1

        A Milli Takım’ın Faroe Adaları karşısında aldığı yenilgi sonrası Teknik Direktör Stefan Kuntz eleştirilerin odağı oldu. Dünya gündemine giren Kuntz, kendi ülkesi Almanya’yı bile şoka uğrattı.

        2

        Bazı Alman haber sitelerinde 2-1'lik Faroe Adaları mağlubiyetinin başlıkları ve yorumları:

        3

        Bild.de: Kuntz'un Türkiye'deki işi sallantıda... Türkler, B Ligi'ne yükselmeyi başarsa da Faroe Adaları'na karşı alınan yenilgi gerçek bir utanç.

        4

        Dtj-online.de: Kuntz çifte utançtan (Lüksemburg beraberliği ve F.Adaları yenilgisi) sonra artan baskı altında: Eski U21 milli antrenörü Stefan Kuntz, Uluslar Ligi'nde Faroe Adaları'nda Türkiye ile yine kendini rezil etti. Türkiye Perşembe günü de Lüksemburg ile sadece 3-3 berabere kalabildi.

        5

        Sueddeutsche.de: Kuntz, Faroe Adaları'na yenilerek kendini rezil ediyor. Eski U21 milli antrenörü, geçen hafta da Lüksemburg ile berabere kalmıştı.

        6

        Zdf.de: Kuntz, Faroe Adaları'nda rezil oldu. Türkiye şimdiden grup zaferini ve terfisini garantiledi ama Stefan Kuntz'un takımı Faroe Adaları'nda 2-1 kaybetti.

        10

        Boerse-express.com: Türkiye'nin Faroe Adaları utancı. C Ligi'nde Türkiye sansasyonel bir yenilgiyi kabullenmek zorunda kaldı.

        11

        İSKOÇYA VE ÇEK MAÇINA YENİ HOCA

        Alman Kicker, Kuntz'un Türk Milli Takımı'nda devam etme şansının düşük olduğunu da vurguladı. Haberde, "Alman U-21 milli takımının eski teknik direktörü uzun süredir bir anlayış bekliyor.

        12

        Özellikle 1 yıl önce takımı devraldığında, 'Hemen olmayacak' demişti. Karşı rüzgara rağmen bu kararlılığını koruyor ancak Türkiye, Katar'daki Dünya Kupası'ndan önce İskoçya ve Çek Cumhuriyeti'ne karşı iki test hazırlık maçına yeni hocayla çıkmak niyetinde’’ ifadelerine yer verildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ