Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Hisarcık Meslek Yüksekokuluna yeni “Tapu ve Kadastro” programı açıldığı bildirildi.

        Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından yeni açılan Hisarcık Meslek Yüksekokulu Tapu ve Kadastro Programı’na 20202021 EğitimÖğretim yılından itibaren öğrenci alımına izin verildi.

        Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ahmet Danış, YKS doluluk oranlarında iyi bir doluluk oranına sahip Tapu ve Kadastro programının Meslek Yüksekokullarında açılmış olmasının birimlerini güçlendirerek ilçeye de katkı sağlayacağını ifade etti.

        Danış,” Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri, Bankacılık ve Sigortacılık, İş Sağlığı ve Güvenliği, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İnsan Kaynakları Yönetimi, Lojistik ve Tapu ve Kadastro programlarının yer aldığı Meslek Yüksekokulumuzda tercih edilebilirlik oranının yüksek olduğu yeni programların açılması çalışmaları devam etmektedir. Tapu ve Kadastro Programının açılmasında desteklerini esirgemeyen başta Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal’a, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan’a, Rektör Yardımcısı ve Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Aydın’a, Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Meslek Yüksekokulları Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Hakan Kara’ya, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Sülbüye Umurhan’a, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı personeline ve Hisarcık Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeline teşekkür ediyor, yeni programın Üniversitemize, Meslek Yüksekokulumuza, ilçemize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler