Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maç Merkezi Maç sona erdi: Rochdale: 2 - Oldham Athletic:0 - Futbol Haberleri

        Rochdale mücadeleye şu 11'le başladı: Magnus Norman, Joe Rafferty, Ryan Delaney, Jordan Williams, Jordan Williams, Oliver Rathbone, Matt Done, David Perkins, Bradden Inman, Aaron Morley, Matty Gillam

        Oldham Athletic maça şu 11'le başladı: Daniel Iversen, Cameron Dummigan, George Edmundson, Robert Hunt, Peter Clarke, Sam Surridge, Christopher Missilou, Gevaro Nepomuceno, Mohamed Maouche, Chris O'Grady, Callum Lang

        Mücadelenin ilk 45 dakikasında gol sesi çıkmadı. 90. dakikada Rochdale, Joe Rafferty ile gol buldu ve skoru 2-0 olarak değiştirdi.

        90. dakikada Rochdale oyuncusu Daniel Adshead maçı 2-0 yapan golü attı.

        İkinci 45 dakikada Oldham Athletic futbolcuları Peter Clarke, Robert Hunt ile Rochdale futbolcuları Joe Rafferty, David Perkins sarı kart gördü.

        Maçın ilk yarısında Oldham Athletic takımında Cameron Dummigan oyundan çıkarken Thomas Haymer mücadeleye dahil oldu Mücadelenin 2. 45 dakikasında Rochdale takımında Aaron Morley ve Matty Gillam oyundan çıkarken Daniel Adshead ve F. Yonsian mücadeleye dahil oldu, Oldham Athletic takımında ise Jordan Lyden ve Johan Branger girerken Chris O'Grady ve Gevaro Nepomuceno çıktı. Mücadele 2-0 bitti.

        Karşılaşmanın 51. dakikasında Oldham Athletic oyuncusu Mohamed Maouche kırmızı kart gördü.

        405 kodlu maçta İddaa'da Rochdale galibiyetine bahis oynayanlar 2.10 oranını kazandı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ