Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Cemiyet Hayatı Marie Claire yeni yıl partisinde müthiş eğlence

        33 bin sayfa ilan alan, her ay milyonlarca kadına ulaşan Türkiye’nin ilk lisanslı dergisi Marie Claire’in yeni yıl partisine başta Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ve eşi Caroline Hanım olmak üzere, moda ve iş dünyasından birçok ünlü katıldı. Marie Claire Genel Müdürü ve Yayın Direktörü Fatoş Yalın’ın ev sahipliğinde gerçekleşen yeni yıl partisinde davetliler ilerleyen saatlerde sokaklara taştı.

        Aileden destek

        SON yıllarda yaptığı takı tasarımlarıyla sosyetik tasarımcılar arasına katılan Sanem Kardıçalı Tezman, Nişantaşı’nda bir de mağaza açmıştı. Sanem Hanım, 60. yaşını kutlayan ünlü çizgi karakteri Snoopy’den ilham alarak yeni koleksiyonunu geçtiğimiz salı günü Nişantaşı’ndaki mağazasında tanıttı. Tezman, çocukluğundan bu yana hayali olan, en sevdiği çizgi kahraman Snoopy’li koleksiyonu çocuklar için tasarlamış. Tezman’ı davette aile üyeleri de yalnız bırakmadı.

        Medeniyetin böylesi!!!

        BİLGÜN Sazak’ın boşandığı eşi Sinan Dereli’nin Bettina Machler’le aşk yaşadığını artık sağır sultan bile biliyor. Bettina Machler’in, Bilgün Sazak’la da arkadaş olmasına rağmen eski eşiyle aşk yaşaması herkesi şoke etmişti. Hatta Bilgün Sazak’ın bu konuda Bettina Machler’e kızdığı yazılmıştı. Ancak kazın ayağı öyle değilmiş. Bilgün Sazak’ın geçtiğimiz gün Akmerkez’deki yeni yıl partisinde Bettina Machler’le küs olduğu söylentilerini yalanlarcasına gülerek poz vermesi, akşama doğru da eski eş Sinan Dereli’nin davete katılması herkesi bir kez daha şoke etti. Bari üçü bir arada poz verseydi de tam olsaydı.

        Tarihi yalıda yılbaşı partisi

        MALUM 2012 yılına sayılı günler kaldı. İnsanlar yeni yılı farklı yerlerde kutlayacağı için, yeni yıl partileri dostların bir arada olması için erken kutlanmaya başlandı. Bu erken yeni yıl kutlamalarından biri de bu akşam, Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer ve eşi Haluk Dinçer’in İstinye’deki tarihi Ahmet Afif Paşa Yalısı’nda veriliyor. Bu yalı hatırlarsanız firari işadamı Cem Uzan’ındı ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na devrolmuştu. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun 2009 yılında 34 milyon lira muhammen bedelle açık artırmada satışa çıkardığı bu yalıyı Suzan Sabancı Dinçer 58 milyon liraya almıştı. İstanbul sosyetesinin birçok ismi bu akşam bu yalıda erken yeni yıl kutlamasına katılacak.

        Tasarım parfümler

        BİRGÜL Ulucan ve Ilgım Delioğlu, Fransa’daki parfüm fuarına katıldıktan sonra hayallerini gerçeğe dönüştürerek Nişantaşı’nda ilk tasarım parfüm butiği La Deesse’i bir davetle açtılar. Genç ortaklar, mağazalarında 12 tasarım parfüm markasını sunacak. Ayrıca mağazada workshop’lar da yapılacak. Bu workshop’lara katılanlar, Fransa’dan 200 yıllık bir parfüm üreticisinin 127 esansını kullanarak kendilerine özel parfüm üretebilecekler. (Uğur SOYSAL)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ