Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Galaya Türk modacı DAMGA VURDU

        Güzel oyuncu Kristen Stewart, yeni filmi "On the Road" için New York'taki galada kırmızı halı pozu verirken bütün bakışları üzerinde topladı. İddialı, renkli, yarı transparan elbisesiyle dikkatleri çeken ve rol arkadaşı Kristen Dunst ile yan yana poz veren Stewart, adaşıyla yan yana değişik bir tablo oluşturdu. Dunst kendi tarzını koruyarak sık sık tercih ettiği gibi sade, koyu renk seçtiği kıyafetiyle Stewart'ın yanında oldukça sönük kaldı.

        SUTYENİNİ GÖSTERİME SOKTU!

        Kirsten Stewart'ın, "Kristen sütyenini gösterime soktu" gibi eleştiriler alırken modacılar tarafından çok beğenilen kıyafeti, annesi İngiliz, babası Türk olan ve Kanada'da dünyaya gelen Erdem Moralıoğlu'nun imzasını taşıdığı öğrenildi. Amerikan First Lady'si Michelle Obama'nın da çok beğendiği bilinen genç tasarımcı moda dünyasının en prestijli okullarından Royal College of Art mezunu ve stajını ünlü tasarımcı Vienne Westwood'un yanında tamamladı. Moralıoğlu, Londra'da yaşıyor.

        ESRA ÇORUH YORUMLADI: "KRISTEN'A ALKIŞ!"

        Kirsten Stewart, yine iddialı bir kıyafetle tüm güzelliğini sergiledi. Erdem Moralıoğlu imzalı "Erdem" marka pastel tonlarındaki dantel kıyafetini kırmızı Christian Louboutin'lerle tamamlayan Kristen'a bir kez daha alkış. 60'ları yansıtan, bustiyer ve yüksek bel şortun üzerindeki renkli çiçeklerle bezenmiş transparan kumaşla hem romantik, hem de seksi...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ