Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Takılın Evrim Akın ve Ezgi Sertel'e "Topluma Örnek Olmuş Kadın" ödülü

        Bahçelievler Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında "Topluma Örnek Olmuş Kadınlarımızı Ödüllendirmek" amaçlı özel bir organizasyon düzenlendi.

        Bahçelievler Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından "Topluma Örnek Olmuş Kadın" ödülünü, Show TV'de ilgiyle izlenen iki programın sunucusu; Ev Kuşu programının sunucusu Evrim Akın ile Lezzet Haritası programının sunucusu Ezgi Sertel almaya hak kazandı.

        Bahçelievler Nurettin Topçu Kültür Merkezi'nde düzenlenen organizasyonda, Bahçelievler Kadın Meclisi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle muhteşem bir organizasyon düzenlendi. Düzenlenen organizasyonda "Başarılı Kadınları Ödüllendirmek" üzere bir ödül töreni gerçekleşti. Ödül töreninde, Show TV ekranının başarılı iki kadın sunucusu; Ev Kuşu programının sunucusu Evrim Akın ile Lezzet Haritası programının sunucusu Ezgi Sertel, "Topluma Örnek Olmuş Kadın" ödülüne layık görüldü. Bu değerli ödülü, ünlü sunucular Evrim Akın ve Ezgi Sertel aldı. Tiyatro gösterisi ve konser etkinliğinin de yapıldığı ödül törenine çok sayıda seçkin davetli katıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ