Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos 'Kimseye hesap vermem'

        Emre Kınay'la evli olduğu dönemde adı işadamı Tolga Karakaş'la anılan Emine Ün, o dönem "Böyle bir ilişki yok" deyip dedikoduları yalanlamıştı. Karakaş'ın geçtiğimiz günlerde eşinden boşanması, Emine Ün'ü bir kez daha magazin basının gündemine oturttu. Karakaş'ın, Ün ile olan beraberliği nedeniyle eşinden ayrıldığı iddia edildi. Özel hayatıyla ilgili konuşmaktan kaçınan Emine Ün, bu konudaki sessizliğini Günaydın'a bozdu.

        HAYATIMDAN ELİNİZİ ÇEKİN

        "Tolga Bey'le o dönem gerçekten aramızda bir şey yoktu. Böyle bir şey olsaydı zaten o dönemde ortaya çıkardı. Emre de bu konuda bana güveniyordu" diyen Ün, sözlerine şöyle devam etti: "Şu anda 'Tolga Bey'le aramda bir şey yok' demiyorum. O zamanlar yoktu ama şimdi görüşüyorum. Kime ne bundan? Kimseye hesap vermek zorunda değilim..." Özel hayatı hakkında konuşmanın kendisine zulüm geldiğini söyleyen eski manken, "Ben kimsenin özel hayatıyla ilgilenmiyorum, kimse de lütfen benimkiyle ilgilenmesin. Yoruldum artık. Artık insanlar hayatımın üzerinden ellerini çeksinler" dedi.

        İSTEDİĞİM İNSANLA GEZER TOZARIM

        Emine Ün, Tolga Karakaş'la beraber, eski eşi Emre Kınay'ın aldığı arabaya binerek gezdikleri haberlerine çok sinirlendi: "Böyle bir terbiyesizlik olabilir mi? Eşler boşanırken aralarında mal paylaşımı yaparlar. Bahsedilen arabanın ruhsatı benim üzerime, istediğim insanla gezer tozarım. Kime ne bundan? "

        KIZIMA ZARAR VERİYOR

        Emine Ün, yıllardır medyadan uzak yaşadığını ve haber omak istemediğini söyledi: "Benim bir kız çocuğum var. Bu tarz haberler onun gelişimine zarar veriyor."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ