Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor İletişim endüstrisinin kalbi Kristal Elma'da atacak

        HABERTÜRK MAGAZİN

        Türkiye'de 27 yıldır iletişim endüstrisinin en önemli referansı olan Kristal Elma Yarışması, bu yıl da Kristal Elma Festivali çerçevesinde düzenlenerek sektörün en iyi işlerini ödüllendirecek.

        14-15-16 Ekim tarihlerinde Uniq İstanbul’da düzenlenecek olan festivalde bu yıl ‘şöhret’ teması işlenecek.

        120’Yİ AŞKIN KONUŞMACI

        Türkiye’den ve dünyadan 120’yi aşkın fikir önderi ve profesyonelin konuşmacı olarak katılacağı festivalde oturumların yanı sıra, networking etkinlikleri, 2 ödül töreni, davetler ve sektörün tüm unsurlarını buluşturan Yaratıcı Endüstriler Fuarı yer alacak. Etkinliğin kapanış partisiyse VW Arena’da düzenlenecek.

        Kristal Elma Festivali kapsamında Türkiye’ye gelerek deneyim ve düşüncelerini paylaşacak isimler arasında dijital kâhin olarak adlandırılan David Shing ve Sagmeister& Walsh ile tasarımcı ve sanat yönetmeni Jessica Walsh da bulunuyor. Ayrıca Youtube fenomenleri SketchShe, Barcelona FC’nin eski efsanevi pazarlama direktörü Esteve Calzada, Burak Aksak, Okan Bayülgen ve Gupse Özay da festivale konuşmacı olarak katılacak. Bu yılki Kristal Elma Yarışması’nda adaylar 11 kategoride yarışacak. Kristal Elma almaya hak kazananlar 15 ve 16 Ekim’de düzenlenecek ödül törenleriyle açıklanacak

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ