Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor The Walking Dead 6.sezon 12.bölüm fragmanı yayınlandı! Rick ve ekibi nereye gidiyor?

        Dünya çapında izleyici kitlesine sahip olan The Walking Dead, 6.sezon 12.bölüm fragmanıyla izleyicisinin beklentilerini arttırıyor. Pazartesi akşamı yayınlanan son bölümüyle ilerleyişlerini sürdüreceklerinin mesajını veren Rick ve ekibi, yollarına çıkan her bir engeli fırsata çevirmeye devam ediyor.

        Tutsak olarak aldıkları Jesus'un kendilerine bir bilgi vereceğini söylemesinin ardından olaylar gelişir. Jesus'un, kendilerine ait bir kamplarının olduğu, bu kamplarda ürün yetiştirdikleri söyleminin ardından, yiyecek sorunu çeken Rick ve ekibi oraya gitmeye sıcak bakarlar. Fakat amaçları yerleşmek değil, ellerindeki ürünlerle yiyecekleri takas yapmaktır.

        Bunun üzerine yola çıkan ekip, Jesus'un söylediği kampa ulaştığında karşılarında duran yapıyı gördüklerinde şaşkınlıklarını gizleyememiştir. Kamp içerisinde herkese yetecek kadar tarım ürünü yetiştirilmekte, kampın etrafı ultra düzeyde korunmaktadır.

        Bütün herşeyin dört dörtlük gitmediğini fark eden ekip kamp içerisinde bazı sorunlar olduğunu hisseder ve duruma el atar. Sorunları çözmek için canını hiçe sayan Rick ve Darly, kamp liderinin dikkatini çekmeyi başarmış ve takas anlaşması için onu ikna edebilmiştir.

        THE WALKİNG DEAD 12.BÖLÜM FRAGMANI

        The Walking Dead'in Türkçe altyazılı 12.bölüm fragmanı yayınlandığı an aşağıdaki video ile değiştirilecektir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ