Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mehmet Halis İŞ/MİDYAT(MARDİN), (DHA)MARDİN'in Midyat ilçesinde 40 milyon lira yatırımla yapımı tamamlanan 8 okul, 200 kişilik pansiyon ile halk eğitim merkezi binası yeni eğitim öğretim yılında hizmete açılacak.

        Midyat ilçesinde eğitim yatırımları kapsamında bir süre önce 40 milyon lira bütçeyle yapımına başlatılan 180 derslikli 8 okul, 200 kişilik pansiyon ve halk eğitim merkezi binası hizmete açılıyor. Yapımı tamamlanan eğitim kurumlarının yeni eğitim öğretim yılında hizmet vereceğini söyleyen Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay, "40 milyon TL'den fazla bir bütçeyle 8 okul, halk eğitim müdürlüğü merkezi, bir öğrenci pansiyonu olacak şekilde 10 eğitim kurum yapıldı. Bu okullar Eylül ayı itibariyle hizmete girecek. Bu memleketimiz için çok önemli bir yatırım. İlçemize 180 derslik kazandırılmış oldu. İkili öğretim büyük bir oranda kalkıyor, normal öğretime geçiliyor. Öğrencilerimiz rahatlıyor, idarecilerimiz rahatlıyor. Öğrencilerimiz daha rahat ve daha modern bir binada eğitim görecekler, bilime hazırlanacaklar" dedi.DHA-Genel Türkiye-Mardin / Midyat Mehmet Haliş İŞ

        2020-08-08 12:45:08

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler