Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Diyanet hangi ünlüleri hedef aldı?

        Medya Kritik adlı köşede yer alan yazıda, gün geçtikçe magazin ve polemiklerle dolu programların sayısının arttığı belirtilerek, reyting uğruna insanların birbirine düşürülmesinin sıkça karşılaşılan manzaralar arasına girdiği kaydedildi.

        Yazıda Öyle ki bazı haber programları veya haber bültenleri bile kavga, polemik, dedikodu, özel hayatın didik didik edildiği enstantanelerle dolu hale gelmiştir” eleştirisinde bulunuldu.

        ZİHİNSEL DÖNÜŞÜME YOL AÇIYOR

        Avşar-Çilingiroğlu çiftine taş

        Medyaya yansıyan çarpık ilişkilerden bahsedilirken, isim vermeden Hülya Avşar-Kaya Çilingiroğlu çiftine yüklenildi. Bu tür ilişkilerin topluma kötü örnek olduğu vurgulanırken şöyle denildi: Nikahsız ilişkilerden, bazı medyatik kişilerin sevgililerinden doğan bebeklerin reklam edildiği bir ortamda değer yargıları alt üst edilirken, olan nesle ve çocuklara olmaktadır. Böyle örnekler toplumun zihinsel dönüşümüne olumsuz anlamda etki edecektir. Ha insanlar kötü örneklerden iyi dersler çıkarsın, kötü davranışları görerek iyi davranışların erdemini anlasın, gibi bir tez ileri sürerseniz bunu herkesten bekleyemezsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ